Dolar 32,3341
Euro 35,1806
Altın 2.244,90
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Başkan Yazgı, oda başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve Sanatkâr Odalar Birliğine bağlı oda başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi..

Başkan Yazgı, oda başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
18 Aralık 2017 12:25

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve Sanatkâr Odalar Birliğine bağlı oda başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Minibüsçüler Oda Başkanı Veysel Öztürk, Fırıncılar Oda Başkanı Halis Altınsoy, Madeni Sanatkârlar Oda Başkanı Mehmet Üçkulak, Berberler Oda Başkanı Mehmet Doğan, Ağaç İşleri Oda Başkanı Mesut Konuk, Kasaplar Oda Başkanı Kani Yerli, Şoförler Oda Başkanı Ferit Özkaraca, Terziler Oda Başkanı İsmail Coşkun, Gülağaç Esnaf Oda Başkanı Dede Koca, Güzelyurt Esnaf Oda Başkanı Beytullah Andıç, Manavlar Balıkçılar Tavukçular Yumurtacılar Esnaf Odası Başkanı Musamettin Bozkurt katıldı.

Aksaray Belediyesi Sosyal tesisinde gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, konuşmasında, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın esnaf dostu bir başkan olduğunun altını çizerek her zaman kendisinin yanında oldukları kaydetti.

Ceylan “Biz çok büyük bir sivil toplum örgütüyüz. Bizim çalışmalarımız belediye ile çoğu zaman hep iç içe oluyor. Bizi ilgilendiren bütün alanlardaki sorunlarımızla ilgili ne zaman yanına gitsek başkanımız bizi hem dinledi hem de sorunlarımızı not alarak hepsini çözdü. Allaha şükür şu ana kadar çözümsüz hiçbir şeyimiz kalmadı. Belediye başkanımız her zaman aramızda ve bizimle beraber. Aksaray’ımıza esnaflarla ilgili yapılacak her hizmet öncesi bizimle istişare yaparak bizimde fikirlerimizi alıyor. Ben bu vesileyle Esnaflarımız ve teşkilatlarımız adına Başkanımıza Teşekkür ediyorum “dedi.

“İstişare bizim birinci önceliğimiz” diyen Başkan Yazgı, “Belediye olarak insanımıza bir hizmet sunmadan önce yaptığımız ilk iş, istişaredir. Bir hizmet yapacaksak bu hizmetin hedef kitlesi nedir. Nasıl yaparsak insanımız daha kolay faydalanır. Halkımız bizden ne bekliyor. Nasıl yapmamızı istiyor. İlk önce bunun araştırmasını yapar hizmetten faydalanacak kesimle yaptığımız istişare sonunda icraatımızı yaparız. O yüzden, siz esnaf oda başkanları bizim birer temsilcimiz sayılırsınız. Çünkü Odanıza kayıtlı esnafların neler istediğini, istek ve önerini dinliyorsunuz. Bu istekleri bizlere iletiyorsunuz. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın faydasına olacak her iş de sizin yanınızda olmaya da devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’te yaptıkları kısa konuşmalarda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya ve Oda Başkanlarına Aksaray’a hizmet konusunda gösterdikleri birlik, beraberlikten dolayı Teşekkür ettiler.

Başkan Yazgı, Belediye olarak yapılan hizmetlerin bir kısmını sinevizyon gösterisi ile Oda Başkanlarına tanıttı. Yazgı, hizmetleri anlattıktan sonra Oda Başkanlarının istek ve önerilerini aldı.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan ve tüm oda başkanları Aksaray’a yapılacak her türlü hizmette her zaman Haluk Başkanın yanında olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.