Dolar 32,4621
Euro 34,7984
Altın 2.480,77
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Yazgı, öğrencilerle birlikte Somuncu Baba filmini izledi

Aksaray Belediyesi tarafından çektirilen ve Tasavvuf filmi açısından 2016 yılına damgasını vuran “Aşkın Sırrı Somuncu Baba” filmi hala yankısını sürdürüyor..

Başkan Yazgı, öğrencilerle birlikte Somuncu Baba filmini izledi
Aksaray Anadolu AŞ
7 Haziran 2016 12:12

1 Nisan’da vizyona girdikten sonra Türkiye’de ve Avrupa’da büyük ilgi gören filmin gösterimi Aksaray’da devam ediyor.

Yunus Emre Anadolu Lisesi ve çeşitli liselerdeki öğrencilerden oluşan 180 kişilik öğrenci grubu sinemaya giderek, “Aşkın Sırrı Somuncu Baba” filmini izledi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da sinemaya gelerek filmi öğrencilerle birlikte izledi.

Öğrenciler, filmi çok beğendiklerini ifade ederken, en çokta tamamen Aksaray’da çekilmesinden etkilendiklerini ifade ettiler.

Okul idarecileri ise yaptıkları açıklamada “Belediyemizin katkılarıyla ortaya çıkan ve şehrimizin tanıtımına çok önemli bir katkısı olan “Aşkın Sırrı Somuncu Baba” filmini öğrencilerimizle birlikte izledik. Bu muhteşem filmde çok büyük emeği geçen Aksaray Belediye Başkanı Sayın Haluk Şahin Yazgı ’ya saygılar sunuyoruz, bizleri bugün sinemada yalnız bırakmadığı için de ayrıca teşekkür ediyoruz ”dediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.