Dolar 32,5484
Euro 34,8443
Altın 2.433,95
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Başkan Yazgı, Paşacık ve Meydan Mahallesi’nde halka buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Paşacık ve Meydan Mahallelerinde halkla buluştu.

Başkan Yazgı, Paşacık ve Meydan Mahallesi’nde halka buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mart 2017 00:09

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Paşacık ve Meydan Mahallelerinde halkla buluştu. Mahalle meclis toplantısında halka seslenen Başkan Yazgı, istikrara vurgu yaparak “Türkiye’de 15 senedir istikrarlı bir yönetim var. Bunun devamı için kararımız net, oyumuz EVET olmalıdır” diye konuştu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 3 yıl önce başlattığı Mahalle Meclis toplantılarını, referandum öncesinde yeniden başlattı. Mahalle Meclis Toplantıları ile vatandaşların yönetime katılmasına sağlayan Başkan Yazgı, bu sayede her yıl binlerce Aksaraylı ile buluşuyor.

Hafta sonu Paşacık ve Meydan Mahallesine giden Başkan Yazgı, mahalle sakinlerine söz verdi. Mahalleliler Başkana isteklerini bizzat kendileri iletti. Başkan ise isteklere daha mahalle iken cevap verdi, birçok istekleri de çözüme kavuşturdu.

16 Nisan’da halk oylamasında herkesin vatandaşlık görevi olarak sandığa gitmesini isteyen Başkan Yazgı, “Ülkemiz son 15 yıldır istikrarlı bir şekilde yönetiliyor. Buna hepimiz şahidiz. Yalnız istikrarımızı bozmak isteyenler var. Biz bu bozgunculara en iyi cevabı yine sandıkta vereceğiz. O yüzden kararımız net, oyumuz EVET olmalıdır. Biz, millet olarak ülkemize sahip çıktığımız sürece beraberliğimiz devam edecek” diyerek istikrara işaret etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.