Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Başkan Yazgı, vatandaşa Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı gezilerde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor. .

Başkan Yazgı, vatandaşa Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2017 00:10

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı gezilerde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor. Ulu Cami önünde ve Emekli Dinlenme Evindeki vatandaşları tek tek ziyaret ederek Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları, planlanan projeleri ve yeni Hükümet Sistemi’ni anlatan Başkan Yazgı, ziyaretlerde vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

Başkan Yazgı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti: “Ülkemiz ve milletimizin geleceğini ilgilendiren referandumla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, inşallah Türkiye’nin önünü açacak, ülkemizi daha güçlü bir devlet haline getirecektir. Yeni sistemle birlikte hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, tüm kurumların, belediyelerimizin daha hızlı çalışmasını sağlayan bir işleyiş hâkim olacak. Uluslararası sorunların çözümünde söz ve hak sahibi olma konusunda elimiz daha da güçlenecek. Öncü ülke olma hedefimiz, yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecek. İşte bu nedenledir ki aziz milletimizin istikbali için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni vatandaşlarımıza ifade ederek, ‘Evet’in bu topraklar ve İslam dünyası için ne denli önemli olduğunu esnafımıza ve vatandaşlarımıza sürekli anlatıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.