Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Bayanlar öncü olmaya devam ediyor

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi öncülüğünde ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine eğitim bursu sağlamak için ayda bir düzenlenen burs çayı toplantısı Okurlar Dinlenme Tesislerinde düzenlendi..

Bayanlar öncü olmaya devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
4 Nisan 2016 17:06

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi yaptığı konuşmasında bayanların fikir alışverişi ve dayanışma içerisinde yürüttüğü çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Topluma örnek olacak çalışmaların bayanlar tarafından başlatılmasının önemine dikkat çeken Ataklı, “Bizler boş duramayız, insanlarımızın sorunlarına çözüm için katkı sunabiliriz. Bu amaçla başladığımız eğitim bursu çalışmalarımızdan çok olumlu sonuçlar alıyoruz. Lise ve üniversite öğrencilerimiz var. Onlara her ay eğitim bursu sağlıyoruz. Onların ilerde vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olması hayırlı hizmetlerde bulunması için onları destekliyoruz. Bu çalışmalarda desteklerini esirgemeyen bayan grubumuza çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ataklı açıklamasında toplantıların çok verimli geçtiğini belirterek; “Ayda bir olarak düzenlenen burs çayı toplantılarında bayanlarla sohbet ederek çevrelerinde veya sorunlarını ileten aileler, çocuklar veya ihtiyaç sahibi kişilerle ilgili yapılabilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıyoruz. Devlet kurum ve kuruluşlarını ilgilendiren konularda ilgili birimleri haberdar ediyoruz. Bayanların sunduğu bir çözüm önerisi olduğunda bizler kendi içimizde bu sorunlara çözüm üreterek insanların ihtiyaçlarını gideriyor veya sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz.’

Toplantıya katılan bayanların çok iyi bir birliktelik ve dayanışma örneği sergilediğini anlatan Adile Ataklı; birlik beraberlik ve dayanışma içinde bu çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Toplantıya Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin’in eşi Elif Şahin, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan’ın eşi Asiye Bayhan, Vali Yardımcısı Armağan Önal’ın eşi Burcu Yılmaz Önal, Kamu kurumları müdürlerinin eşleri, sivil toplum kuruluşlarının bayan başkan ve üyeleri katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.