Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Bayrağımız bir, bayramımız bir!

Bayrağımız bir, bayramımız bir!
Aksaray Anadolu AŞ
17 Haziran 2018 17:29

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Ramazan Bayramı bayramlaşması bayramın 2. Günü saat 14 de Parti binasında yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Her bayram olduğu gibi parti binasında yapmayı planladığı bayramlaşma programı parti binasının Salonu’nun büyük olmasına rağmen katılımcıların beklenenin çok çok üzerinde olmasından dolayı bayramlaşma 15 Temmuz Milli irade meydanında yapılmaya karar verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Merkez ilçe Başkanı Cavit Çıtak, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli İl-İlçe teşkilatları, İl Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları teşkilatları ile birlikte partiye yaklaşık 50 metre mesafedeki 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’na geldiler. Burada partiye bayramlaşmaya gelen partililer ve 15 Temmuz Milli irade meydanında bulunan vatandaşların da katılımıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayramlaşma programı meydanda yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ramazan bayramı bayramlaşmasının parti bina ve katlarına sığmaması nedeni ile partililerin çok büyük ilgi göstermesi 24 Haziran pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesinde MHP adaylarının ne kadar ilgi ve destek gördüğünün de göstergesi olarak belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi seçmenlerinin 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanlığı oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekili oyunu ise MHP’ye ve Cumhur ittifakına kullanacağını söyleyen MHP adayları yaptığımız çalışmalarda halkımızın partimize ve teşkilatımızda da Genel Başkanımıza göstermiş olduğu ilgiyi alakayı çok iyi görüyoruz. Bu ilgi ve desteğin sandığa da yansıyacağını inanıyoruz. Biz diyoruz ki “Cumhur ittifakı, millet aklı”. Bu yolla çıktığımız 24 Haziran seçimlerinde halkımıza verdiğimiz vaatleri yerine getireceğiz vatandaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin sunmuş olduğu vaatleri çok beğenmişlerdir. Özellikle yerel de ortaya koyduğumuz ÜÇ HİLAL’e üç büyük proje vaadi, Aksaray’a Şehir Hastanesi’nin yapılması, Aksaray’ımıza büyük bir askeri Acemi birliğinin getirilmesi ve Aksaray’ın büyümesi gelişmesi anlamında çok büyük önem arz eden 100 metrelik Çevre yolunun açılması Aksaray’ın gelişimine hız kazandıracaktır” dediler. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli pazar günü sandığa giden Vatandaşlarımızın oyunu MHP’den yana kullanacaklarına inancımız tamdır. Burada “Bayrağımız bir, Bayramımız bir” diyerek tüm Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyoruz dediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.