Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 28°C
Sal 30°C

BBP adayı Karaman’dan tek kişilik seçim çalışması

BBP adayı Karaman’dan tek kişilik seçim çalışması
Aksaray Anadolu AŞ
9 Ekim 2015 12:15

Kendine ait kamyoneti seçim arabası haline getiren Karaman, seslendirme ve şoförlük dahil bütün işlerini kendisi yapıyor.

BBP Aksaray Milletvekili Adayı Ahmet Karaman, “İnandığımız bir davada tek başımıza da olsa yürürüz. Haksız davalarda sultan olacağımıza inandığımız davada tek başımıza yürürüz. Muhsin Yazıcıoğlu’nun Alpereni olarak onun davasına inanmışız çünkü o diyordu ki bende ve arkadaşlarımda döneklik olmaz, onun bu sözlerine biat ederek, mahşer-i kübrada onunla aynı safta bulunmak adına ve onun emanetini haykırmak adına bu hizmeti yapıyoruz.” diye konuştu.

“Bu dava Allah’ın davası” diyen Karaman şöyle devam etti: “Bu dava yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin davası olduğu için.. 1 kişi imiş, 5 kişi imiş ben yola çıktığım zaman önüme arkama, sağıma soluma asla bakmam. Çünkü inandığım bir dava var, tek başıma yürürüm, gelenler gelir. Diğerleri gibi arkamızda para babaları ve derin güçler yok. Biz kendimizi anlatabilmeliyiz. Biz davamızı anlatmaya çalışıyoruz. Neticeler bizim için önemli değil, sonucu bir olmuş bin olmuş, ben zaferden değil seferden sorumluyum. Ben sefere çıkmışım, Allahın davasını anlatıyorum, ne kadar başarılı olabilirsem..”

Karaman, seçim arabası haline dönüştürdüğü kendi aracını uygun bir yere park ettikten sonra üzerine çıkıp seçim çalışmalarını yapıyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.