Dolar 32,3369
Euro 35,1195
Altın 2.238,84
BİST 8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Belediye Başkanı Yazgı “Yılın Yerel Yöneticisi” seçildi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “Yılın Yerel Yöneticisi” Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından “Yılın Yerel Yöneticisi” seçildi..

Belediye Başkanı Yazgı “Yılın Yerel Yöneticisi” seçildi
Aksaray Anadolu AŞ
29 Aralık 2015 23:35

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kayseri’de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6. düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” ödüllerinin sahiplerine dağıtıldığı belirtilerek, Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın da törende “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülüne layık görüldüğü ifade edildi.

Törende ödülünü derginin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden alan Başkan Yazgı’nın şunları söylediği belirtildi:

“Belediye başkanlığı görevine ilk geldiğimde kolaylıkları olduğu kadar zorlukları olduğunu da gördüm. Ama şunu çok açık yüreklilikle söylüyorum Allah iyi ve düzgün iş yapanların her zaman yanındadır. Bunu bana tembihleyen birçok belediye başkanlarım vardı. Onların sözleri benim için her zaman değerlidir. Göreve başladığım ilk zamanlarda Kayseri, Konya ve Ankara Büyükşehir belediye başkanlarımızdan çok güzel öğütler, nasihatler ve projeler aldım. Onlara da buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapılacak tüm çalışmalarda inşallah en iyi şekilde hem memleketimi temsil etmek hem de memleketime en iyi hizmeti getirmek için gayret sarf edeceğim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.