Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
BİST 8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Belediye Başkanı Yazgı’dan 19 Mayıs mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı..

Belediye Başkanı Yazgı’dan 19 Mayıs mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2016 19:14

Başkan Yazgı, mesajında “19 Mayıs 1919’da atılan o ilk adım, ulusumuzun, kendi vatanında, özgür ve bağımsız olarak onuruyla yaşama kararlılığının haykırıldığı gündür” dedi.

Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla birlikte kendi kaderine bırakılan aziz milletin umutlarının yeniden canlandığını ve İstiklal Mücadelesinin bu tarihten itibaren başladığını dile getiren Başkan Yazgı, “O tarihte Samsunda atılan adım ile tüm Anadolu’da başlayan bağımsızlık mücadelesi milletin azim ve kararlılığı ile vatanın işgalden kurtarılmasını sağlamıştır. Milletimizin birlik ve beraberlik mücadelesi Cumhuriyetimizin ilanıyla neticelenmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu yürüyüş sonrasında kutlanan 19 Mayıs Bayramını, ülkemizin geleceği gençlerimize armağan etmiştir. Gençlerimiz, bu cennet vatanı güvenle, geleceğe taşımayı geçmişte olduğu gibi bugünümüzde de tüm dünyaya ilan etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Tüm gençlerimizi, tüm Aksaraylı hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.