Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

BELNET ve BELŞARJ hizmetine büyük ilgi

Daha önce BELNET ücretsiz internet hizmetini kent meydanına, Ulu cami önüne ve Somuncu baba külliyesi kurarak vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti veren Aksaray belediyesi, halkın yoğun olduğu Kılıçaslan parkında da ücretsiz internet yayınlarına başladı..

BELNET ve BELŞARJ hizmetine büyük ilgi
Aksaray Anadolu AŞ
2 Aralık 2015 17:10

Öte yandan Kent Meydanı ile Ulu cami önüne yine engelliler için araç şarj istasyonu kuran Aksaray belediyesi, en son geçtiğimiz günlerde Aksaray Üniversitesi bahçesine güneş enerjisi ile çalışan ve BELŞARJ adı verilen cep telefonu şarj etme ünitesini yerleştirerek öğrencilerin hizmetine sunmuştu. Şimdi de Aksaray Devlet Hastanesinde BELŞARJ ünitesi kurma çalışmalarına başlandı.

Aksaray Üniversitesi öğrencileri, BELŞARJ ünitesinde cep telefonlarını şarj ederek kendilerine bu güzel imkânları sağlayan Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler.

Aksaray Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde birçok projelere öncülük ettiğini açıklayan Başkan Haluk Şahin Yazgı  “Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın telefonlarını şarj etmesi maksatlı şehrimizin muhtelif yerlerine güneş enerjisi ile çalışan şarj ünitelerinden koymuştuk. Bir ünitemizi de üniversitemizin içine yerleştirdik. İnşallah ileri de Üniversite içinde bedava internet kullanılmasına imkân sağlayacak BELNET projesini de başlatacağız.

Ayrıca Kılıçaslan parkımızda internet yayınımız başladı. Piknik yapmaya gelen vatandaşlarımız BELNET sayesinde ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecekler. Devlet Hastanemizde de BELŞARJ ünitesi yerleştirerek hasta neye gelen vatandaşlarımız telefonlarını bu üniteden ücretsiz bir şekilde şarj etme imkânına kavuşmuş olacak. Bu konularla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.