Dolar 32,5215
Euro 34,7523
Altın 2.493,00
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

“Beraberliği pekiştirici bir dile ihtiyacımız var”

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, toplumun sorunlarını derinleştirecek bir dile değil; birleştirici, bütünleştirici ve beraberlik duygusunu pekiştirici bir dile ihtiyaç olduğunu söyledi..

“Beraberliği pekiştirici bir dile ihtiyacımız var”
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ekim 2015 23:44

ASÜ’de bayramlaşma töreni, öğle yemeği öncesinde Sosyal Tesislerde gerçekleştirildi. Rektör Şahin, akademik ve idari personelin bayramını tebrik etti ve bayramların toplumsal birliği sağlayan, insanları ortak paydada buluşturabilen önemli günler olduğunu belirtti.

Yaşanan süreçte kullanılan dilin önemine değinen ve ihtiyaç duyulan dilin birleştirici, bütünleştirici ve beraberliği pekiştirici bir dil olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yusuf Şahin, “ASÜ, toplumsal hassasiyetleri yüksek bir üniversitedir. Biz, birleştirici dil konusunda aynı hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz. Burada hep birlikte güzel hizmetler üretmeye gayret ediyoruz. İnşallah el birliği içinde, çok daha güzel hizmetler yapacağız. Herkesin bayramını kutluyor, ailelerimiz ve sevdiklerimizle birlikte, daha nice bayramlara kavuşmayı diliyorum” dedi. Şahin, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde de bulundu.

Bayramlaşma programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol, Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş, akademisyenler ve idari personel katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.