Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Beyazay Derneği’nden Başkan Yazgı’ya ziyaret

Engelli bireyler ile engelsiz vatandaşları buluşturmak ve birlikte yaşama kültürü aşılamak için kurulan Beyazay Derneğinin Aksaray Şube Başkanı Cem Elibol ve yönetimi Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti..

Beyazay Derneği’nden Başkan Yazgı’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
4 Mayıs 2016 20:22

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının himayelerinde yürütülen ve engelleri beraber hareket ederek aşmayı yaşam kültürü haline getirmeyi hedefleyen “Aşmak için hareket” kampanyasını tanıtan Beyazay Derneği Şube Başkanı Cem Elibol, Aksaray Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Rahmi Sinankılı, Öz Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Ömer Ali Öz, Aksaray Engelliler Derneği Başkanı Bekir Kaya ve Gönüllü destekçi Gül Karakoyun’dan oluşan heyet derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri anlattılar.

Dernek Başkanı Cem Elibol, Aksaray’daki özel eğitim merkezlerinin yeni kurulan bu derneğin çatısı altında buluştuğunu söyledi. Ayrıca engelli bireyler ile engelsiz bireylerin bir arada yaşayabileceği sosyal alan oluşturup, bu kültürü Aksaray’da yaymayı amaç edindiklerini anlattı.

Başkan Yazgı, yeni kurulan derneğin hayırlı uğurlu olmasını diledi ve konuşmasının devamında “Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Cumhurbaşkanımızın bu kampanyaya öncülük etmesinden dolayı üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırım. Aynı zamanda halkımızı bu kampanyaya destek ermeye davet ediyorum. Engelli bireylerle ve engelsiz vatandaşları buluşturma ve sportif faaliyetlerinde birleştirmek kültürü çok güzel düşünce. Fikir de çok güzel. Hep bir arada yaşıyoruz. Ortak yaptığımız çok fazla bir şey yok. Belki ortak neler yapılabilir bunun farkına varırız diye düşünüyorum. Böyle bir amaç için bir araya geldiğiniz için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Aksaray Beyazay Derneğinin 13 Mayıs 2016 tarihinde saat:09.00-13.00 arasında Hükümet Meydanında “Aşmak için hareket” kampanyasının tanıtım programı düzenleyeceği bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.