Dolar 32,5176
Euro 34,7442
Altın 2.489,49
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Bölgenin ağabeyinden hayırlı olsun ziyareti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük Ticaret İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Aksaray Ticaret Borsasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

Bölgenin ağabeyinden hayırlı olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
26 Temmuz 2016 16:12

Ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Arif Ağabeyim bizleri ziyaret ederek onurlandı. Kendisi bizim ağabeyimizdir. Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi İnşaatımız esnasında kendisinin bilgisinden haylice faydalandık. Arif ağabeyime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verirken açıklamasının devamında şunları söyledi.

“ Bölgemizin sevilen simalarından, bölgemizin ağabeyliğini yapan Nevşehir ticaret ve sanayi odası ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Arif ağabeyime ziyaretlerinden dolayı öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizim başımız sıkıştığında en kısa zamanda ulaşabileceğimiz değerli büyüğümüz bu projeyi başlarken kendisi ile yaptığımız istişareler sonucunda bize işi kolaylaştırıcı çözümler söylemişti. Bizde kendilerinden aldığımız güç ve destek ile başta TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun talimatları ile ve büyüklerimizin destekleri ile geçem yıl ramazan ayında temelini attığımız tarım ticaret merkezimizi yine ramazan ayında hizmete sunduk. Ziyaretimize gelen siyasetçilerimiz, milletvekillerimiz, bürokratlarımız “ böyle bir işin mümkün olmayacağına inanıyorduk ama işte TOBB camiasının işi ne kadar ehli yaptığını ve işi aslına uygun bir şekilde gerçekleştirdiğini gördük” diyorlar. Bizim de gayretli çalışmalarımız sonucu bu tesisi kazandırmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Ben başta üyelerimizin verdiği güven ve destekten dolayı, “ Her Çaktığın Çivinin Arkasında Ben Varım” diyen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bölgenin Ağabeyi Arif Parmaksız’a çok teşekkür ediyorum. Çünkü arkamızda birilerinin olması bizlere güç veriyor ve heyecan veriyor. Bu gücü ve heyecanı her zaman biz arkamızda hissettik bundan dolayı da ben kendilerine verdikleri destekten ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor. Bölgenin bir tane ağabeyi var oda Arif Parmaksız diyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ ten övgü işle bahseden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız “ Hamit Başkanımızın enerjisine ve performansına hiçbir diyeceğimiz yoktur” diyerek “ Geçen yıl temelini attığımız tesis bir yıldan kısa bir sürede sayın başkanımızın güçlü gayretleri ile müteahhidimizin verdiği kararlılıkla kamu kurumlarında yapılmayan süratle Aksaray’ımızda gerçekleştirilmiştir. Kendisine bu üstün hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Aksaray Ticaret Borsası Üyeleri daha elektronik ortamda ve daha yaşanabilir bir mekân içerisinde alışverişlerini yapacaklar. Artık Aksaray, borsa üzerinden dünyaya açılacaktır. Bu iftihar verici bir konudur. Tekrar bu üstün başarısından dolayı kendisine teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray Ticaret ve sanayi odası Başkanı Ahmet Koçaş ise “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük Ticaret İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ağabeyimizi, bir ağabey, bir büyük olarak, bir önder olarak TOBB Başkanımız ile birlikte kendisini örnek aldığım insanlardan bir tanesi. Öncelikle kendilerini misafir etmekten dolayı gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Göreve geldiğimiz gün itibari ile sürekli telefon ile olsun TOBB camiasına gittiğimizde olsun sürekli istişare

içerisinde olduğumuz ağabeylerimizden bir tanesi. Hamit Başkan ile birlikte sürekli TOBB’ ne gittiğimiz zaman kendi ofisimiz gibi kendi ofisini ve hatta makam odasını kullana bildiğimiz bir başkanımız. Kendisi ile GTİ’ de beraber çalışıyoruz. Aynı zamanda sadece Aksaray için değil bu bölge içerisinde de Arif Başkan Bölgenin Ağabeyi. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ailemize Allah sağlık ve huzur versin. Allah Birlik ve beraberliğimizi eksik etmesin” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.