Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Cengiz Aydoğdu: “Türkiye’yi ikinci kez imar edeceğiz”

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatih Mahallesi’nde Site Evleri sakinlerini ziyaret etti..

Cengiz Aydoğdu: “Türkiye’yi ikinci kez imar edeceğiz”
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ekim 2015 00:00

Burada bir apartmanın zemin katında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, 1 Kasım sonrası AK Parti’nin tek başına iktidarı ile Türkiye’yi ikinci kez imar edeceklerini söyledi. Türkiye’nin önemli bir seçime doğru yol aldığını anımsatan Aydoğdu, “Memleketimiz önemli bir dönemden geçiyor. Bu dönemde vatandaşların düşüncesi çok önemli. 1960’larda bu tür sıkıntılar olmuştu. Askeriye duruma el koymuş, meclisi kapatılmış ve yeniden Türkiye dizayn edildi. O dönemde onların istediği şekilde partiler kurulur ve Türkiye onların istediği istikamete sokulurdu. Şimdi öyle olmuyor. Bu sizin başarınız. Milletimiz daha önceki gibi kendi evlatlarına destek verdi. Biz artık öğrendik. Milletin verdiği desteği Recep Tayip Erdoğan kimseye yedirmedi. Şimdi de bir sıkıntı yaşıyoruz ve tekrar millete gidiyoruz. 1 Kasım da milletimiz 7 Haziran’da çözemediği düğümü çözecek inşallah. Böylelikle hepimiz geleceğe ümitle bakacağız. Hizmet edecek bir kadroyu yeniden iş başına getireceğiz inşallah. Bu çok büyük bir imkan ve büyük bir fazilet. Bu kutlu hizmette Aksaray’da görev bize düştü. Kendi geleceğimize dair kararı kendimiz vereceğiz. Bunu nasıl yapacağız. İlk defa Türkiye’de seçimler bu kadar net. Bir haftadır geziyoruz ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Şunu gördük ki, vatandaşlarımız her şeyin farkında. Şimdi Türkiye yönetilsin mi yönetilmesin mi diye oy vereceğini biliyor. Türkiye’de sadece AK Parti’nin iktidar olma imkanı var. 1 Kasım’da vereceğiniz oylar sadece partiye değil. Türkiye’nin yönetilip yönetilmeyeceğine, geleceğe, huzura da oy vereceğiz. Köydeki Ahmet amcamın verdiği bir oy Türkiye’nin gidiş hattını belirleyecek. Milletimizin terazisi hiç şaşmaz. Her zaman doğru tartar. Burada bize düşen sizin niyetinizi, rızanızı, oylarınızı Ankara’da temsil edebilmektir. Ankara’da dağıtılan imkanları Aksaray’daki köyündeki kentindeki, fakir ve fukaları ile çoluk çocuğu düşünerek hiçbir hakkı heba etmeden o haklarını alabilmek. AK Parti tekrar Türkiye’nin geleceği için yapabileceklerini tekrar açıkladı milletimize. Esnaf, kadın, gençler gibi daha birçok kesim için projelerimiz var. Türkiye’yi ikinci bir defa imar etmeye ve geliştirmeye başlayacağız inşallah. AK Parti kurulduğu günden bu yana belediyecilikte destan yazdı. Bu Aksaray’ımızda da böyle. Her ne kadar küçük aksaklıklar olsa da zamanla düzeliyor. Biz şimdi hizmeti artıracağız. Hizmet arttıkça şikayet artar. Bu böyle bir döngüdür. Hizmet olmazsa zaten şikayet edecek bir şey de olmaz” dedi.

BAŞKAN YAZGI PROJELERİNİ ANLATTI

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek konuşmasına başladı. 1 Kasım seçiminin 7 Haziran’daki gibi olmayacağına değinen Başkan Yazgı, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu sefer AK Parti tek başına iktidar olacak. Son 2- 3 ay içinde yaşanan sıkıntıları herkes gördü. Diğer partiler bu işlere ne bir el attı, ne de ilgilendi. Bu işlerin altından kalkabilecek tek bir parti var ve o da AK Parti’dir. Böylelikle huzur ve mutluluğa kavuşuruz” dedi. Vatandaşlara yapılan hizmetleri anlatan Başkan Yazgı, vatandaşların talebi üzerine park ve spor alanı oluşturacaklarını belirterek, vatandaşın istek ve temennilerin her zaman önemli ve belediye açısından ön planda tutulduğunu kaydetti.

SUYUMUZ TEMİZ VE KULLANILABİLİR

Burada son günlerde su ile ilgili koku sorununa açıklık getiren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Suyla ilgili ciddi bir problem var. Bununla ilgili su kaynaklarımızı araştırdık. Bir baraj ve bir de yeraltı su kaynağımız var. Kullanılan suyumuzun büyük bir oranını Maması Barajı’ndan alıyoruz. Barajın 60 senelik ömrünü tamamlaması, barajın beslendiği Melendiz çayının tarımsal alanlardan gelen ilaçlamalar gibi çeşitli kirlenme olayıyla ilgili sıkıntılar var. Biz barajdan suyu alıp yeraltı suyumuzla karıştırıyoruz, tesisimizde 6 ayrı noktada arıtarak çeşmelerimize gönderiyoruz. Yaptığımız araştırmalarda barajdan su almadığımız takdirde bu sıkıntıdan kurtulacağız. Kısa vadeli projemiz olan yeraltı su kaynakları çoğaltma işlemini çoğaltarak gerçekleştirdik. İlk geldiğimizde de zaten yeraltı su

kaynaklarımızı artırdık. Artık barajdan yüzde 60 civarında su alıyorduk, şimdi yüzde 25 oranında barajdan su alıyoruz. Koku nereden geliyor peki. Barajdan gelen suyu arıtma tesisimize alıyoruz, önce arıtıyoruz, sonra kumluyoruz ve klorluyoruz. Klor yosunla birleştiği zaman koku oluşturuyor. Kloru da yosunu öldürsün diye atıyoruz. Şimdi ise bölge bölge rahatlamalar oldu. Bir iki hafta içinde bu koku tamamen ortadan kalkmış olacak. 6 tane açtığımız yeraltı su kaynaklarında yeterli suyu da bulduk. Bu kaynakların ve hatların da projeleri çiziliyor. Ancak bunların yapılması yaklaşık1,5 sene içinde tamamlanacak. Ondan sonra da artık barajdan su almayacağız ve tertemiz su kullanacağız. Uzun vadede de daha büyük bir su kaynağı bulup ona proje üreteceğiz. Son zamanlarda ishal kusma bulantı gibi rahatsızlıklar oluyor. Ancak binin sebebi kesinlikle su değildir. Biz her 3 güne bir denetleniyoruz. Sularımız her 3 güne bir yetkililer tarafından numune alınarak testlerden geçiyor. Eğer en ufak bir problem olsa biz suyu zaten veremiyoruz. İçimiz rahat söyleyebiliyoruz ki, suyumuz temiz, suyumuz içilebilir” dedi.

FATİH MAHALLESİ’NE ÜST GEÇİT YAPILACAK

Mahalle sakinlerinin süt geçit talebine yönelik bir açıklama yapan Başkan Yazgı, üst geçit ile ilgili çalışmaları hemen başlatacaklarını belirterek, çocukların güven içerisinde okullarına gidip gelebileceğini söyledi. Bununla birlikte park ve bahçe yapımı işlerini de hızlandıracağını belirten Başkan Yazgı, tüm bunların kısa sürede yapılıp hizmete sunulacağını kaydetti.

AK PARTİ’Yİ YENİDEN TEK BAŞINA İKTİDAR YAPACAĞIZ

Konuşmaların ardından söz alan mahalle sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Biz 13 yıldır AK Parti ile hizmetin ne olduğunu gördük. Şimdiye kadar biz böyle hizmet görmedik. Allah’a şükür tek başına iktidar olarak 13 yıldır ülkemize ve Aksaray’ımıza hizmet eden hükümetimiz bizi dünyada en tabandan en tavana çıkardı. Türkiye’nin dünyada söz sahibi olması AK Parti ile oluştu. Eskisi gibi Türkiye dünyaya sessiz kalmıyor. Artık Türkiye konuşuyor, Türkiye yönlendiriyor” dediler. 7 Haziran seçimlerin Türkiye’nin iyi bir ders aldığını ifade eden vatandaşlar, “1 Kasım tarihinde 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi olmayacak. AK Parti’yi Allah’ın izni ile yeniden tek başına iktidar yapacağız” diyerek sonuna kadar destek vereceklerini söylediler.

*******

AK HEYET’TEN VALİ ATAKLI’YA ZİYARET

AK Parti Aksaray Milletvekili, Milletvekili Adayı ve AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Adayı Mustafa Serdengeçti, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş ve parti üyeleri, seçim ziyaretleri kapsamında Aksaray Valisi Şeref Ataklı’yı makamında ziyaret etti. Vali Ataklı ile bir süre görüşen AK heyet, çalışmalar hakkında da bilgiler aktardılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.