Dolar 32,5344
Euro 34,6672
Altın 2.502,77
BİST 9.661,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Çevreciler de doğayı kirletiyor!

Çevreciler de doğayı kirletiyor!
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mayıs 2018 22:17

Bugün sitemize duyarlı bir vatandaş tarafından gönderilen bir fotoğraf karesi ve yorumu çevre bilincini yeniden sorgulamayı gerektiriyor.

Bugün çocuklarımla Hasan Dağı’na pikniğe gittik. Hemen ilerimizde de piknik yapıyorlardı. Mesafenin yakınlığından gördüğümüze göre aynı zamanlarda mangalı yaktık diyebilirim. Biz yağmur geliyor diyerekten toparlanırken onlardan birisi de mangalındaki üzerinden duman çıkan sıcak kömürleri direkt çayırın üzerine, yeşilin üzerine döküverdi. İnsanların piknik yapacağı alana bu düşüncesizliği, saygısızlığı sıradan insanlar yapar ama iki dalın arasına astıkları KADOF yazısından bir dernek ya da topluluk olduğunu düşündüğüm ve internet üzerinden yaptığım araştırmada Kapadokya Doğa Sporları İzcilik ve Fotoğraf Derneği (KADOF) olduğunu öğrendiğim grubun üyelerinin yapması çevre bilinci konusunda ne kadar samimi olduğumuzu gösteriyor. Adında “doğa” olan bir dernek üyesi de bunu yaparsa ne diyelim bilemedim ve sizin siteye gönderiyorum.

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.