Dolar 32,3408
Euro 35,1094
Altın 2.240,60
BİST 8.908,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

CHP heyeti hastaları ve yakınlarını ziyaret edip bayramlaştı

CHP heyeti hastaları ve yakınlarını ziyaret edip bayramlaştı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Haziran 2018 23:58

CHP İl Başkan Yardımcısı Dr.Yalçın Dutkun, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Zafer Aydın, Milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan ve Pelinsu Yıldırım Hastanede yatan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, bayramlarını kutladılar.

Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk hastalarla ve yakınları ile yaptığı görüşmelerde “ Sağlığa Eşit Erişim projemiz kapsamında sağlık hizmetlerinin tamamı ücretsiz olacak, sağlık hizmetlerinde katılım payı ve ilave ücretler kaldırılacak. Sigorta prim ödemesi sağlık hizmetlerine erişim için ön koşul olmaktan çıkartılacak.

Hasta olan yurttaşların sağlık kurumlarına erişim için kullanacakları toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Bütün doğumlar her yerde ücretsiz ve sağlık personeli yardımıyla gerçekleştirilecek, ayrıca doğumlarda alınan tüm fark ücretleri kaldırılacak.

İsteyen herkese aile planlaması hizmetleri ücretsiz sunulacak.

Engelli yurttaşların hastanelere servis araçları ile randevulu olarak ulaşımı sağlanacak, bütün hastanelerde engelli karşılama birimlerinin oluşturulacak, işitme engelliler için tercüman bulundurulacak ve engelliler için evde fizik tedavi olanağı sağlanacak. “ dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.