Dolar 32,5208
Euro 34,7438
Altın 2.493,99
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

CHP İl Başkanı Toprak: Günah Keçisi Yaratamazsın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak; “Genel Başkanımıza Sonuna Kadar Destek Olacağız”

CHP İl Başkanı Toprak: Günah Keçisi Yaratamazsın
Aksaray Anadolu AŞ
10 Haziran 2016 00:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak yaptığı açıklamada;

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı komplo kuranlar ve komplo da rol alan hapishane kaçkınları şunu hiç unutmamalıdır ki, halkımız yeri geldiğinde bunlara Osmanlı şamarını vuracak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı komplo kurduklarını ifade ederek; Uyduruk gerekçelerle Cumhuriyet Halk Partisi’ni terör örgütleriyle iş birliği yapar gibi göstermeye çalışanlar, sizin 13 yıllık iktidarınızda kimlerle iş birliği yaptığınızı halkımız çok iyi bilmektedir. Oslo, Kandil ve İmralı görüşmelerini önce inkar edip sonra kabul edenler, şimdi sütten çıkmış ak kaşık olmaya çalışıyorlar. Halkımız bunları unutmaz. Bu ülke demokrasi ile yönetilmelidir. Demokrasinin vazgeçilmez temeli yasama, yürütme ve yargı bağımsızlığıdır. Yasamayı, yani TBMM’ni yok sayıp TBMM’deki temsilcilerle de görüşmeyenler, terör örgütü yöneticileriyle görüşenler şimdi bu görüşmeleri inkar edip Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı komplo kurarak kurtulacaklarını sanıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi kurucusu unsur olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak için gereken her şeyi yapacak. Genel Başkanımıza bu yolda gösterdiği çalışmalar nedeniyle sonuna kadar destek olacağız. Komplocu hapishane kaçkınıyla olay öncesi görüştüğü resimlenen Başbakanı şiddetle kınıyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.