Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Çocuklar Ramazan Sokağı’nda doyasıya eğlendi

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Ramazan Sokağı,15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşların hizmetine girdi.

Çocuklar Ramazan Sokağı’nda doyasıya eğlendi
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2017 16:12

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Ramazan Sokağı,15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşların hizmetine girdi.

Ramazan sokağını gezen vatandaşlar, hem buradaki esnaflardan alış veriş yaptılar hem de belediye tarafından düzenlenen programları izleyerek keyifli dakikalar yaşadılar.

Ramazan Sokağı, Çocuk programlarıyla başladı. Orta oyunu sanatçıları Oğulcan Dinç ve Engin Yaz tarafından canlandırılan karakterlerle, sahneye çıkan çocuklar birbirleriyle yarıştılar. Oldukça güzel ve çekişmeli geçen oyunlar sırasında anne babalarda en az çocukları kadar eğlenerek gecenin tadını çıkardılar. Programa katılan çocuklara Aksaray Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak “Ramazan ayının mağfireti bereketi ile inşallah evlerimize, huzur, sağlık, sıhhat ve mutluluk getirmesi için dualarda bulunuyoruz. Ramazan sokağını bu yıl 4.kez düzenliyoruz. Ramazan ayı boyunca burada etkinliklerimiz olacak. Cuma sohbetleri, Şiir dinletileri, İlahiler, konserler, konferanslar, Tiyatro gösterisi, Çocuklar için gösteriler ve Bayramlaşma programları gerçekleştirilecek. Bizim amacımız şu; Ramazan ayının manevi değerlerini, Ramazan ayının o insanları bir arada tutan kardeşliği sevgiyi, hoşgörüyü sağlayan o güzelliği sizlerle beraber burada paylaşabilmek.

Bu arada yine Mahalle iftarlarımız var. Bu sene belirlediğimiz Mahallelerimizde inşallah vatandaşlarımızla birlikte iftarlarımızı açacağız. Ramazanın güzelliğini ve mutluluğunu oradaki vatandaşlarımızla birebir yaşıyoruz. Ramazan ayının sağlık ve huzur içinde geçmesini ümit ediyorum.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, Ramazan ayında kendilerine ve çocuklarına bu güzel programları izleme imkânı veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.