Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Colin’s’den engelli öğrenci ve ailelerine jest

Eroğlu şirketler grubuna bağlı Colin’s firması, Aksaray Özel Eğitim Ve Uygulama Merkezine devam eden engelli öğrenci ve ailelerinin katıldığı Mersin gezisine sponsor oldu..

Colin’s’den engelli öğrenci ve ailelerine jest
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mayıs 2016 21:15

27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen geziye, engelli öğrenciler aileleri ve öğretmenlerden oluşan yaklaşık 80 kişi katıldı.

Sabah saatlerinde Aksaray’dan hareket eden kafile Tarsus Şelaleleri, Nusret Mayın Gemisi ve Ashab-ı Kehf ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Mersin Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulunu da ziyaret eden öğrenci, veli ve öğretmenler okulda inceleme yaparak, öğretmenlerden uyguladıkları eğitim sistemi hakkında bilgi aldılar.

Gezi değerlendirmesini yapan veliler, çocuklarının bir günde olsa okul ve ev ortamından uzakta arkadaşları ile birlikte gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiklerini söylediler..

Aksaray Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Esra Meşincigiller’ de, Mersin gezisini değerlendirdi.

Okul Müdürü Meşincigiller; “Engelli öğrencilerimiz ve ailelerinin hayatları okul ile ev arasında geçmekte. Engelli çocuklarımızın ve ailelerinin sosyal hayatları kısıtlı. Bu nedenle öğrencilerimiz ve özellikle anneleri Mersin gezisi ile bir nefes almış oldular. Engelli çocuklarımız arasında ilk defa deniz gören öğrencilerimiz vardı. Mersin gezisi çocuklarımızın gelişimi noktasında oldukça faydalı olmuştur. Sosyal sorumluluk üstlenip, büyük bir duyarlılık göstererek Mersin gezimize sponsor olan, Colin’s firmasına ve Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ümmet Eroğlu’na, Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.