Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Dakikalar içerisinde Varis’e son

Aksaray Devlet Hastanesinde, narkozsuz, dikişsiz kapalı varis ameliyatları başarı ile yapılıyor..

Dakikalar içerisinde Varis’e son
Aksaray Anadolu AŞ
14 Aralık 2016 16:40

Aksaray Devlet Hastanesinde, narkozsuz, dikişsiz kapalı varis ameliyatları başarı ile yapılıyor

Aksaray Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Op.Dr. Metin Yılmaz, Devlet Hastanesinde kapalı yöntemle narkozsuz, dikişsiz varis ameliyatlarının başarı ile yapıldığını açıkladı.

Varisin kronik ve ilerleyici bir rahatsızlık olduğunu vurgulayan Aksaray Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Metin Yılmaz; “Varis hastalığı genetik yatkınlığı olan kişilerde uzun süre ayakta ve hareketsiz bir şekilde durmaya bağlı olarak ortaya çıkar. Ağrı, dolgunluk hissi ve uyuşukluk gibi bir takım şikayetler ile kendini belli eder” dedi.

VARİS TEDAVİ EDİLMEZSE CİDDİ KANAMALARA NEDEN OLUR

Op.Dr. Yılmaz; “Varis rahatsızlığı tedavi edilmezse ilerleyen dönemlerde bacaklardaki damarlarda belirginleşme ve kaşıntı hissi görülür. Müdahale edilmezse daha sonra ciddi kanamalar görülebilir ve bacaklarda iyileşmeyen yaralar oluşabilir. Varis kronik ve ilerleyici bir rahatsızlıktır. Erken dönemde tedavi edilmesi başarı şansını artırır ve daha sonra oluşabilecek daha ciddi problemlerin önüne geçilmiş olur. Varisi olan kişilerin hastalığını ihmal etmemesi ve mutlaka bir kalp ve damar cerrahisi uzmanına başvurması gerekir’ dedi.

KAPALI, NARKOZSUZ VE DİKİŞSİZ VARİS AMELİYATI

Varis tedavisi ile ilgili en güncel tedavi yöntemlerini uyguladıklarını ifade eden Kalp Damar Cerrahı Yılmaz; “Aksaray Devlet Hastanesinde, ENDOVENÖZ LASER ABLASYON ve VEİN SEALİNG yöntemleri ile dakikalar içinde kapalı, narkozsuz ve dikişsiz bir şekilde dakikalar içinde varis ameliyatı yapıyoruz.  Ayrıca yüzeysel varisleri de SKLEROTERAPİ ve RFTC (Yüksek frekanslı radyo dalgaları) yöntemleri ile tedavi ediyoruz. Hastalara uyguladığımız bu tedavi yöntemleri ile olumlu ve başarılı sonuçlar almakla birlikte hastalarımız memnuniyetlerini dile getirmekteler” dedi.

AYNI GÜN TABURCU

Yılmaz, “Özellikle varis tedavisinde kullandığımız ENDOVENÖZ LASER ABLASYON ve VEİN SEALİNG yöntemlerinde hastalar dakikalar içinde varislerinden kurtarıp, aynı gün taburcu edebiliyoruz. Hastalar çok kısa bir süre içinde gündelik hayatlarına dönebilmektedir. Bu yöntemle hastalar yapılan ameliyat sonrasında her hangi bir ağrı hissetmemektedirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.