Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Dava açıldı! Arda Turan’ın 12,5 yıl hapsi isteniyor

Dava açıldı! Arda Turan’ın 12,5 yıl hapsi isteniyor
Aksaray Anadolu AŞ
15 Ekim 2018 17:20

Medipol Başakşehir’de forma giyen Arda Turan hakkında, “Cinsel Taciz”, “Ruhsatsız silah bulundurmak”, “Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak” ve “Kasten Yaralama” suçlamalarıyla dava açıldı.

Emirgan’daki bir eğlence mekanında Medipol Başakşehirli milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga sonrası Arda Turan hakkında “cinsel taciz”, “ruhsatsız silah bulundurmak”, “genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” ve “kasten yaralama” suçlamalarıyla dava açıldı.

İDDİANAME HAZIRLANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan’a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. Berkay hakkındaki “Tehdit” suçlamasından ise takipsizlik verildi.

CEZASINI ÇEKECEKTİR

Berkay son yaptığı açıklamada yaşananlar için kendi eşi ve Aslıhan Turan’dan özür dileyip “Adalete güvenim tam. Arda Turan cezasını çekecektir.” ifadelerini kullanmıştı.

BAŞAKŞEHİR YÖNETİMİ TOPLANIYOR

Medipol Başakşehir yönetim kurulu, bu akşam 19.30’da gündemle ilgili bir toplantı gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili açıklama ise yarın gün içerisinde yazılı olarak yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.