Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Dev organizasyona sayılı günler kaldı

Aksaray tarihinin en büyük fuar organizasyonu olarak belirtilen, Aksaray Otomobil, Beyaz Eşya, Mobilya ve İnşaat fuarına sayılı günler kalırken, organizasyon da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor..

Dev organizasyona sayılı günler kaldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Temmuz 2016 16:59

Dünya genelinde en büyük Pazar organizasyonu seçilen fuar organizasyonları ilimiz de her geçen yıl artış gösterip gelenek haline gelirken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde 2016 yılının en büyük organizasyonun gerçekleştirmesine sayılı günler kaldı.

Bugün sadece İstanbul, İzmir, Ankara gibi birkaç büyükşehirde organize edilen farklı sektördeki fuarları aynı çatı altında birleştirme organizasyonu ilimizde hayata geçiriliyor.

Otomobil, Beyaz Eşya, Mobilya ve İnşaat gibi birçok sektörü aynı çatı altında buluşturacak olan fuar Aksaray Pazar Pazarı alanında düzenlenirken, fuara firmalar tarafından katılım oranları %90’ların üzerine ulaştı. Yapılan anketlerde fuara katılımların yüksek olması beklenilirken, hedef 100 Binin üzerinde insanı fuarla buluşturmak.

Geçtiğimiz yıl sadece oto Show fuarını 40 Binin üzerinde vatandaş ziyaret ederken, bu yıl oto Show fuarının yanına ek olarak eklenen Beyaz Eşya, İnşaat, Mobilya fuarına katılımlarla bu sayılara çok rahat ulaşılacağı belirtiliyor.

Fuara katılım gösteren ziyaretçileri Yemek Odası, Oturma Odası, Buzdolabı, Çamaşır Makinası, Motosikletler, Bisikletler gibi birçok hediye beklerken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, konu ile ilgili açıklamalar da bulundu.

KOÇAŞ “ TARİHİN FUARI ŞEHRİMİZE RENK KATACAK ”

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Aksaray 2014 yılından itibaren tarihinde ilk defa fuarlar düzenlemeye başlamış ve bir nevi fuar kültürünü de kendine benimsemiştir. Bundan 2 yıl öncesine kadar ilimizde fuar organizasyonları yapılmaz iken artık her yıl 2 ya da 3 farklı sektörde fuarlar düzenlenmeye başlandı. Bizler ilk fuar organizasyonumuzu gerçekleştirirken, bir şeyin altını önemle çizmiş ve sözünü vermiştik. Aksaray’da fuarları her yıl geleneksel hale getireceğimizi ve şehrimizi fuarlar şehri yapacağımızın sözünü vermiştik.

Bugün görüyoruz ki Aksaray, fuar organizasyonlarında çağ atladı. İstanbul, Ankara, İzmir gibi ülkemizin en önemli metropol şehirlerinde farklı sektördeki fuarlar aynı çatı altında buluştururken, Aksaray’ın böylesine büyük bir organizasyonu gerçekleştirmesine artık sayılı günler kaldı.

28 – 31 Temmuz 2016 tarihinde düzenleyecek olduğumuz Aksaray Otomobil, Beyaz Eşya, Mobilya ve İnşaat Fuarı ilimiz tarihinde de çok önemli bir organizasyon olarak kayıtlara geçecektir. Özellikle gurbetçi vatandaşlarımızın da ilimize gelmesi ile birlikte 100 Binin üzerinde katılımın sağlanmasını bekliyoruz.

Her geçen fuar organizasyonunda eksiklerimizi görüp tamamlarken, ilimiz tarihinin en önemli fuarında eksiksiz bir şekilde tamamlamak adına çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz. Elde ettiğimiz verilere göre fuara katılım oranının %90’lara yaklaştığını görmemiz ve Aksaray başta olmak üzere çevre illerimizdeki firmalarında fuara ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etti. Ayrıca böylesine büyük bir organizasyona katılım gösteren ziyaretçilerimizi çekilişle birbirinden güzel hediyeler bekliyor ”Dedi.

Fuar Organizasyonu düzenleyecek olan ART Uluslararası Fuar Organizasyon Firması Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özarıkan, ise yapmış olduğu açıklama da; “ Aksaray fuarlar dalında özellikle son yıllarda büyük atılımlar gösterirken, bu alandaki en büyük organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şuanda hazırlıklar ve tanıtımlar tüm hızıyla devam ederken her geçen gün katılımlar artmakta ve çevre

illerden firmalarda fuara ilgi göstermektedir. Aksaray artık fuarlar şehri olmakla beraber bu tür organizasyonların altından rahatlıkla kalkabilecek konuma gelmiştir” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.