Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Devlet Hastanesi idarecilerinden Polis Merkezlerine ziyaret

Aksaray Devlet Hastanesi idarecileri Polis Merkezlerini ziyaret etti..

Devlet Hastanesi idarecilerinden Polis Merkezlerine ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
13 Aralık 2016 16:17

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Uzman Dr. Ahmet Korkmaz, Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Cengizhan KILIÇASLAN, ADH İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Murat Tuğrul Metin birlikte polis merkezlerini ziyaret ettiler.

Genel Sekreter Op. Dr.Himmet Durgut ve beraberinde ki heyet, İstanbul Beşiktaş’ta haince ve kalleşçe gerçekleştirilen bombalı 2.saldırıda şehit olan polisler için başsağlığı dilemek; çalışan personele destek ve moral amacı ile Çarşı ve Hasandağı Polis Merkezlerini ayrı ayrı ziyaret ederek, karanfil dağıttılar. Sağlık camiası olarak her daim güvenlik güçlerinin yanında, yakınında oldukları deklare ettiler.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için herkesin üzerine düşen görevi fazlası ile yapması gerektiğini vurgulayan Genel sekreter Durgut “Sağlık çalışanları olarak vatanın birliği ve bütünlüğü için canımızı vermeye hazırız. Güvenlik güçlerimizle birlikte, onların her daim yanlarındayız. Dış güçlerin ve kalleş terör örgütünün İşbirliği halinde, Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğüne yönelik saldırılar karşısında dimdik ayaktayız. Biz bir ölür bin diriliriz. Şehit olan 43 polis ve sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Öte yandan Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü; Ortaköy Devlet Hastanesi, Gülağaç Devlet Hastanesi ve Eskil Devlet Hastanesi yöneticileri de ilçelerdeki Polis Merkezlerini ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.