Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
BİST 8.729,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Devlet Hastanesi’nde bakım-onarım işlemleri devam ediyor

Aksaray Devlet Hastanesi’nde kullanım ömrünü tamamlamış lavabolar, tuvalet taşları, tuvalet kapıları ve aynaları, ıslak zemin fayansları ile su tesisatları yenileniyor..

Devlet Hastanesi’nde bakım-onarım işlemleri devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ekim 2016 01:55

A, B, C Blok, M.Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniği D Blok ve Ş. Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği E Blok ve Aksaray Devlet Hastanesi’nde bulunan 243 tuvaletin, kırık lavabo, sifon, kapı ve tuvalet taşları, ıslak zemin fayansları, su tesisatları ile lavabo aynaları yenileniyor.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, hastanede bulunan 243 tuvaletin, kırık ve kullanım ömrünü tamamlamış lavabo, tuvalet taşları, sifon, ayna, su tesisatı, tuvalet kapıları ve ıslak zemin fayanslarının 2 ay gibi kısa bir sürede yenileneceğini ve ilk çalışmanın M. Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinden başladığını söyledi.

Başhekim Kılıçaslan, “Hastanemizde yıllardır kullanılan, kırık ve kullanım ömrünü tamamlamış, kırıklar ve çatlaklar nedeniyle su kaçıran ve binanın duvarlarına zarar veren lavabo ve tuvalet taşları başta olmak üzere, tuvaletlerin ıslak zemin fayanslarını, su tesisatlarını, aynı ve kapılarını yeniliyoruz. Kırık tuvalet taşlarında ve lavabolarda su kaçağı çok fazlaydı. Hastane binalarının duvarlarına, sıvalarına zarar vermekteydi. Ayrıca vatandaşlarımızın şikayetlediği konuların başında da, tuvalet ve lavaboların durumları gelmekteydi. Bütün bu nedenlerden dolayı hastanemizde bulunan 243 tuvalette tadilat çalışması başlattık. Yıl sonuna kadar bütün tuvaletlerimiz yenilenmiş olacak. Çalışmalarımıza Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinden (D Blok) başladık. Amacımız, Aksaray halkına daha kaliteli ve daha hijyenik ortamlarda sağlık hizmeti sunmak”dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.