Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Digitürk ile Spor Keyfi Bir Başka

Digitürk’ün en çok dikkat çeken paketleri içerisinde Lig TV paketi yer alıyor. Bu paket ile Süper Lig Müsabakalarını izleyebilecek, renklerine gönül verdiğiniz takımların mücadelesini izleyebileceksiniz.

Digitürk ile Spor Keyfi Bir Başka
Aksaray Anadolu AŞ
9 Haziran 2016 00:10

Digitürk ile keyifli bir deneyime ilk adımı atabilirsiniz. Türkiye’nin alanında lider yayıncı kuruluşlarından birisi olan Digitürk’ün size sağlamış olduğu bir takım kampanyalardan yararlanabilir, dijital teknolojiyi yakından takip edebilirsiniz. Sayısal yayınlar için tercihinizde olan kanalları Digitürk ile bulabilirsiniz. Digitürk ile 250’nin üzerinde yayına ulaşabilirsiniz. Bunların 70 kadarının Hd yayın olduğunu varsayarsanız ne denli geniş bir dünyanın içinde olacağınızı daha iyi anlayabileceksiniz. Bunun yanı sıra 3D ve 4K gibi yayın kalitesini de size sunan Digitürk ile harika zaman geçirebileceksiniz. Digitürk tarafından size sunulan kutuların harika özellikleri bulunuyor. Bunlar arasında internete bağlanma, kaydet izle gibi özelliklerin bulunması sizin için önemli bir avantaj olacak. Digitürk’ün en çok dikkat çeken paketleri içerisinde Lig TV paketi yer alıyor. Bu paket ile Süper Lig Müsabakalarını izleyebilecek, renklerine gönül verdiğiniz takımların mücadelesini, maç öncesi ve sonrası yorumları ile canlı maç anlatımını bulabileceksiniz. Lig Tv ile karşınıza çıkacak bir diğer güzellik ise dünya liglerini takip edebilmeniz olacak. İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, Brezilya Serie A, Rusya Premier Ligi Euroleague ve Basketbol Süper Ligi gibi dünyanın en önemli spor organizasyonlarını izleyebileceksiniz. Mezzo, VH1, Cartoon Network, Disney XD, National Geographic Channel, National Geographic Wild gibi yabancı kaynaklı kanallar da Digitürk paketleri ile size sunulacak. Tematik kanallar ile karşınıza çıkacak olan Digitürk’te aradığınız tüm içeriklere kolayca ulaşabileceksiniz. Film, dizi, eğlence, yetişkin, spor, belgesel gibi paketler ile evinize güzellikler katabilirsiniz.

Evinizi neşelendirecek olan Digitürk paketlerinde avantajlı fiyatlar sizi bekliyor olacak. Televizyon deneyimini kişiselleştirmeye yarayan bir takım uygulamaların size ulaşmasıyla başlayan heyecan, harika içerikler ile keyfinize keyif katacak. Digitürk ile başlayan bazı uygulamalar sizi sevindirecek nitelikte. Kaçırdığınız filmlerden dizilere, spor programlarından önemli organizasyonlara kadar çok sayıda içeriği kaydet izle özelliği ile daha sonra tekrar takip edebilme şansı bulacaksınız. Kaydet izle özelliği ile dilediğiniz bir yayını kaydedebilir, geriye veya ileriye alabilir istediğiniz zaman istediğiniz yerde yeniden izleyebilirsiniz. Yine Lig Tv uygulaması ile size sunular bir takım özellikler ve mobil uygulamalar ile dünyanın neresinde olursanız olun, içerikleri izleyebilme şansını yakalayacaksınız.

Digitürk yalnızca yayıncılık anlamında değil, internet anlamında da size bir hayli fazla hizmeti sunacak. Sağlanan sınırsız internet paketleri ile muhteşem bir dünyanın tam ortasında kendinize yer bulacak ve harika fırsatları değerlendirebileceksiniz. Sınırsız ve süper hızlı internet deneyimi için Türkiye’nin büyük bölümünde fiber alt yapısını tamamlayan Digitürk, sahip olduğu alt yapı ile kesintisiz ve sınırsız internet ihtiyacınızı karşılayacak kampanyaları size sunuyor. Digitürk ile büyülü bir dünyanın ortasına girebilir, harika fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Birbirinden güzel paketlere harika kampanyalar ile ulaşacağınız Digitürk’te bütçenize ve keyfinize uygun yayınları izleyebilecek, internet deneyimini keşfedecek ve harika fırsatlardan yararlanabileceksiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.