Dolar 32,5246
Euro 34,8395
Altın 2.488,50
BİST 9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Digitürk Paketleriyle Hayatınızı Değiştirin

Televizyon izlemek hayatımızda yaptığımız en keyifli aktivitelerden birisi olurken bu aktivitenin daha keyifli olması için kanalların yalnızca birkaç ulusal kanal ile sınırlı kalmaması gerekiyor.

Digitürk Paketleriyle Hayatınızı Değiştirin
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mayıs 2017 12:44

Televizyon izlemek hayatımızda yaptığımız en keyifli aktivitelerden birisi olurken bu aktivitenin daha keyifli olması için kanalların yalnızca birkaç ulusal kanal ile sınırlı kalmaması gerekiyor. Bu sebeple de kişiler farklı uydu alıcıları alarak çok sayıda kanalı listelerine ekliyor. Birçok kişi son dönemde D-Smart üyeliklerini başlatırken bu sayede 250’den fazla kanalı satın almış olurken tüm ulusal ve yerel kanallar rahatlıkla izlenebiliyor. Buna ek olarak kişiler çoğu kanalı HD kalitesinde izleme imkânı buluyor. Bu kanallara kişiler ek paketler arasından çeşitli kanalları eklerken çok daha eğlenceli bir televizyon kullanımı mümkün oluyor.

Genel olarak kullanıcılar tarafından seçilene d-smart paketler fiyat ve sunulan kanallar açısından en iyi teklifi sunan paketler oluyor. Bu aşamada kişiler kendi ilgi alanlarına göre en iyi paketi belirliyor. Eğer kişiler çok büyük değişimler istemiyorlarsa ve yalnızca tüm ulusal kanalların aktif hale gelmesini istiyorsa D-Smart Hoşgeldin paketini tercih edebilirler. Bu paket ile birlikte kişiler genel olarak ulusal ve yerel kanalları alırken bunun yanında kişilere belirli belgesel kanalları ve haber kanalları sunuluyor. Bu sayede kişiler tarihi ve bilimsel belgeselleri rahatlıkla izlerken ulusal kanallardan da sevdikleri programları ve dizileri izlemeye devam ediyor. D-Smart tarafından sunulan en ekonomik paket olarak öne çıkan Hoşgeldin Paketini satın alan kişiler aylık yalnızca 19 TL ödüyor.

Eğer kişiler sinema filmlerine ve dizilere ilgi duyuyorlarsa buna özel olarak düzenlenmiş olan paketi seçiyorlar. Her ne kadar bu paket 35 TL fiyatla sunuluyor olsa da kişilerin istedikleri programlar bu paket ile sunulduğundan çoğu kişi için en uygun paket bu oluyor. Sürekli olarak film izlemek isteyen ve yabancı dizileri yakından takip eden kişiler bu paket ile birlikte boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmiş oluyor. Hem filmler hem de diziler için altyazı seçeneği bulunan kişiler isterlerse Türkçe dublajlı olarak da bu yapımları takip ediyorlar. Her hafta 6 yeni film izleme şansı bulunan kişilere sinemalara gitmeden en yeni filmleri takip etmiş oluyorlar.

Mega Paket sahibi olmayı düşünen kişiler D-Smart tarafından sunulan en üst paketi satın alırken tüm imkânları bir araya toplamış oluyorlar. Yalnızca ek paketlerin bazıları bu paket içerisinde yer almazken genelde D-Smart kullanıcılarının tüm ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanmış oluyor. Kullanıcılar bu paket sayesinde hem film ve dizileri takip ediyor hem de spor kanallarına sahip oluyorlar. İsterlerse belgesel kanallarını izlerken isterken çocukları için çizgi film kanallarını açabiliyorlar. Bu sayede de televizyonları tamamen emirlerinde olmuş oluyor. Ayda yalnızca 45 TL ödeyen kişiler bu hizmeti alabilirken isterlerse HD+ kampanyası ile birlikte ayda 5 TL ek fiyat ödeyerek istedikleri zaman yayınları durdurma ya da kaydetme şansları oluyor. Bu imkânlar için kişilerin yeniabonelik sitesine girmesi ve sonrasında istedikleri şekilde başvurularını yapması yeterli oluyor.

Bu fiyat avantajlarını kullanmak için kişilerin 24 ay taahhüt vermesi isteniyor. Kişilere 12 aylık taahhüt seçeneği de sunulurken kişiler bu doğrultuda biraz daha yüksek ücret ödüyor. Bunun yanı sıra uydu alıcıları ve bu alıcıların kurulumu için hiçbir ücret ödemiyorlar. Ekipler gelerek kurulumları aynı gün içerisinde tamamlarken sonrasında aktivasyon işlemlerini de götürüyorlar. Bunun sonrasında kişiler D-Smart üyeliklerinin sonuna kadar bu uydu alıcılarını kullanıyorlar. Eğer kişiler herhangi bir sorun yaşarlarsa D-Smart teknik ekibine haber verdiklerinde hemen uydu alıcıları yenileri ile değiştiriliyor. Böylece sorunsuz bir şekilde yayınlarını takip etmeye devam ediyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.