Dolar 32,5531
Euro 34,8789
Altın 2.433,96
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Doğuş Çay Grubu’ndan Başkan Yazgı’ya ziyaret

Türkiye’nin en modern cips fabrikasını Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde kuran Doğuş Çay Grubunun heyeti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti..

Doğuş Çay Grubu’ndan Başkan Yazgı’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ocak 2016 18:25

Ziyarette, Doğuş Çay Fabrikasının Müdürü Mustafa Karamustafa, Kalite Müdürü Zühre Türkoğlu, İdari İşler Müdürü Muhammet Sedat Yelis, Aksaray’da kurulan tesis ile ilgili bilgiler verdiler.

Doğuş Çay Grubun, cips sektöründe Aksaray’da ciddi bir yatırım gerçekleştirdiğini anlatan Fabrika Müdürü Mustafa Karamustafa,  alt yapı ve istihdam çalışmalarına bağlı olarak üretim bandında sürekli bir büyüme yaşandığını söyledi. Aksaray’ın bulunduğu coğrafi konumu itibariyle yatırım olanaklarına çok açık bir şehir olduğunu aktaran Karamustafa, fabrika yönetimi olarak Aksaray’da bulunmaktan ayrıca memnun olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ı; Orta Anadolu’nun parlayan yıldızı ve marka şehir yapma yolunda çok ciddi projelerin birer birer gerçekleştiğini söyledi. Başkan Yazgı, atılan adımlarla Aksaray’ın sürekli gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu ve bu büyümeye OSB’nin önemli katkılar sağladığını kaydetti.

Başkan Yazgı, her konuda istişareye açık olduğunu sözünü yeniledi. Doğuş Çay heyeti ise ziyareti kabul ettiği için Başkan’a teşekkür edip başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.