Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Dua ve desteklerimizle kolluk kuvvetlerimizin yanındayız

Dua ve desteklerimizle kolluk kuvvetlerimizin yanındayız
Aksaray Anadolu AŞ
27 Mart 2018 23:45

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, milli ve manevi değerleri korumak amacıyla kolluk kuvvetlerinin gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında başarılı operasyonlar gerçekleştirdiğini ve terör unsurlarıyla kahramanca mücadele ettiğini söyledi.

ASÜ Öğrenci Konseyi ile çeşitli Öğrenci Topluluklarını temsil eden yaklaşık 60 öğrenci, Rektör Şahin’le birlikte Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Asker ve polislerle buluşan, onlara karanfil hediye eden öğrenciler, dua ve desteklerinin her zaman kolluk kuvvetleriyle beraber olduğunu söylediler. Ziyaretlerde kısa bir konuşma yapan Rektör Şahin, Afrin başta olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerinin gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında son derece başarılı operasyonlar gerçekleştirdiğini söyledi. Milli ve manevi değerleri korumak, terör unsurlarını temizlemek ve güvenliği sağlamak için yapılan operasyonların ne denli kıymetli olduğunu bildiklerini kaydeden Prof. Şahin, “Üniversitemizde farklı çalışma alanlarına sahip 70’in üzerinde Öğrenci Topluluğu var. Bir de tüm öğrencilerimizi temsil eden Öğrenci Konseyimiz var. Tüm toplulukları ve konseyi temsil eden öğrencilerimizle birlikte kolluk kuvvetlerimize teşekkür etmek, onlara moral destek sağlamak ve şehitlerimizi duayla anmak amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Sizleri çok seviyoruz. Her zaman, gençlerimizle birlikte sizlerin yanındayız. Allah kolluk kuvvetlerimizin ayağınıza taş değdirmesin, devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi. Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ve Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ da ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini belirterek, öğrencilerin ziyaret, dua ve desteklerine teşekkür ettiler.

Yapılan kısa açıklamaların ardından Doktor Öğretim Üyesi Murat Akkuş Kur’an tilavetinde bulundu ve dualar edildi. Daha sonra öğrenciler asker ve polislerle sohbet ederek, görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.