Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

EFOR’da işler yolunda, geleceğe umutla bakıyor

EFOR AVM Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Koçak yaptığı basın açıklamasında, icra yolu ile satılan yerlerin inşaatı yapan şirkete ait olan bölümler olduğunu mevcut yönetim ve işleyişte sıkıntıların çözüldüğünü belirtti..

EFOR’da işler yolunda, geleceğe umutla bakıyor
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mart 2016 15:47

EFOR AVM Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Koçak yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“2011 yılında faaliyetine başlamış olan EFOR AVM 01 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Kat Malikleri Yönetim Kurulu tarafından yönetilmeye başlamıştır. Binayı inşa etmiş olan eski yönetim firmasının EFOR AVM ile hiçbir şekilde ilişkisi kalmamıştır. Toplam 120 kat malikinden oluşmuş olan bu yapıda sadece 12 adet mülkleri kalmış ve mülklerde icra kanalıyla satılmış ve satılmaktadır. Sanal medyaya yansımış olan haberler sadece bu konuyla ilgilidir. Asılsız, aslı olmayan, gerçeği yansıtmayan dedikodu ve haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum. Kat maliklerinin seçimiyle oluşan yeni Yönetim kurulumuz Şahsım, Yılmaz İNCEÖZ, Ecevit LAL, Özlem SÖYLER ve Menderes TORAMAN’ dan oluşmaktadır. Yönetimimizin ilk icraatı göreve başlar başlamaz kiralarını alamayan kat maliklerinin sözleşmelerini yenileyerek mağduriyetlerinin ortadan kalkmasını sağlamak olmuştur. AVM’nin genel anlamda kronik hale gelmiş olan ısıtma – soğutma problemleri çözülmüş, maaşlarını alamayan personelin düzenli maaşlarını almaları sağlanmış, ivedi olarak çözümlenmesi gereken tüm bakım ve onarım hizmetleri yapılmış, AVM içerisinde bulunan 68 mağazanın sorunları giderilmiş, AVM’ de hizmet veren perakendeci işletmelerde çalışmakta olan 500’ e yakın personelin daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmaları sağlanmış, AVM içerisinde vuku bulan ve müşterileri rahatsız eden tüm olayların önüne geçilmiş ve önleyici önlemler en üst düzeye çıkarılmış, halkımızın güvenli, ferah ve rahat bir ortamda alışveriş yapmaları ve vakit geçirebilmeleri için gerekli düzenlemeler yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir. Türkiye ortalaması üzerinde ziyaretçi sayısına sahip olan ve her geçen gün bu sayının arttığı EFOR AVM Aksaray’ın en güzide alışveriş merkezidir ve olmaya devam edecektir.

2015 yılı Mayıs ayından itibaren geçtiğimiz 4 yılda oluşmuş olan EFOR AVM’ nin kapanacağı dedikodu ve söylentilerinin aksine bugüne geldiğimizde gerek işletmeciler, gerekse kat malikleri ve Tüm hemşerilerimiz nezdinde itibar kazanmış, sorunları aşılmış, bünyesine yeni markaları katmış ve katmaya devam etmektedir.

Önümüzdeki dönemde AVM’ mizin halkımıza daha iyi hizmet vermesi için çalışmalarımız, yatırımlarımız ve marka arayışlarımıza devam ediyor, yaptığımız tüm bu hizmetlerin AVM içerisindeki perakendeci işletmecilerin, bu işletmelerde çalışan personelin, mülkleri olan tüm kat malikleri ve Sayın Aksaray’ lı hemşerilerimiz için olduğu bilinci ve sorumluluğuyla görevimize devam edeceğiz.”

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.