Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Emre’ye veda yemeği

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, görev süresini tamamlayan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre’ye, üniversiteye katkıları münasebetiyle teşekkür etti..

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Emre’ye veda yemeği
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ağustos 2017 18:58

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, görev süresini tamamlayan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre’ye, üniversiteye katkıları münasebetiyle teşekkür etti.

Dekan Emre için Eğitim Fakültesi bir veda yemeği düzenledi. Sosyal Tesislerdeki etkinliğe katılan Rektör Şahin, süreç içerisinde son derece önemli çalışmaların hayata geçtiğini belirtti. İş üretilen ortamlarda eksiklerin olabileceğini ifade eden Şahin, “Aynı gemideyiz ve beraber iş yapmaya çalıştık. Elbette eksikler, aksamalar olmuştur. Burada önemli olan sistematik hata yapmamaktır. Ekip olarak bu düsturla çalışıyoruz. Sayın Dekanımıza, üniversitemize katkıları münasebetiyle teşekkür ediyor; yeni hayatında başarılar diliyoruz” dedi. Prof. İsmet Emre ise hoş bir seda bırakmanın önemli olduğunu söyleyerek, “Görev sürem içinde mümkün olduğunca faydalı olmaya çalıştım. Elbette hatalar da olmuştur. Bu süreç içinde farkında olmayarak incittiğimiz arkadaşlarımız olduysa haklarını helal etsinler. Sayın Rektörümüze, bizlere sağladıkları tüm katkılar ve destekler münasebetiyle teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan bu kısa açıklamaların ardından hediye takdimleri gerçekleştirildi ve öğle yemeğinin ardından etkinlik sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.