Dolar 32,3343
Euro 35,1710
Altın 2.245,19
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

El freni çekilmeyen otomobil baraja düştü

El freni çekilmeyen otomobil baraja düştü
Aksaray Anadolu AŞ
21 Mart 2018 11:56

Ağaçören ilçesine bağlı Kütüklü köyünde vitesi boşta unutulan ve el freni çekilmeyen otomobil hareket ederek ederek baraja düştü.

Alınan bilgiye göre, 68 AH 403 plakalı otomobiliyle baraja gezmeye giden Abbas Görgülü, aracını baraja yakın bir yere park etti. Otomobilin el frenini çekmeyen ve vitesi boşta unutan Abbas Görgünü, daha sonra aracının başından ayrıldı. Bir süre sonra otomobilinin hareket ederek baraja düştüğünü fark eden sürücü durumu hemen jandarmaya bildirdi. Bu sırada baraja düşen otomobil bir süre sonra gözden kaybolurken, jandarma ekipleri de Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ekiplerinden yardım istedi. Harekete geçen AFAD ekipleri olay yerine intikal ederek 5 kişilik dalış ekibiyle baraja girdi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından 5 metre derinlikte tespit edilen otomobil, kepçe yardımıyla çekilerek çıkarıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.