Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Emlakçılardan ATSO projelerine destek

Emlakçılardan ATSO projelerine destek
Aksaray Anadolu AŞ
15 Temmuz 2018 14:52

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş’ın açıklamış olduğu projelere İlimiz Gayrimenkul Emlak İnşaat Komisyoncular Derneğinden destek geldi.

ATSO Başkanı Göktaş’ın geçtiğimiz haftalarda açıklamış olduğu projelerin şehrimizin geleceğine yön verecek olduğunu dile getiren Gayrimenkul Emlak İnşaat Komisyoncular Derneği Başkanı Uğur Etlik yaptığı açıklama da “İlimiz sanayisinin öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, geçtiğimiz günler içerisinde iş dünyamız ve kamuoyu ile projelerini paylaşmıştır. Bu anlamda ilk olarak Derneğimiz ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Güneş Enerjisi Organize Sanayi Bölgesi adından da anlaşıldığı üzere baştan başa bir yüzyıl projesidir. Günümüz Dünya’sının en çok ihtiyaç duyduğu alanlarda yatırım yapmak ve bu yatırımları sanayi alanlarına dönüştürmek projelerin en zor olanlarındandır. Milyonlarca Lira gerektiren bu projeye tüm şehir ve iş dünyası olarak katkı sağlamalıyız. Ülkemizin birçok gelişmiş önde gelen şehirlerinden bu projeler yapılmıştır fakat ATSO Başkanımızın da belirttiği gibi ülkemiz genelinde en bu proje için en verimli ilk 2 şehirden birisidir. Başkanımızın belirttiği Sultanhanı, İncesu, Eskil Güneşli bölgesi bu proje için bulunmaz bir noktadadır. İnşallah bu proje hayata geçer ve şehrimiz çok büyük bir sanayiye daha kavuşur. ATSO Başkanımızın diğer projeleri de ilçelerimizin geleceğine yönelik çok büyük projelerdir. Konya yolunda yapılacak olan ikinci bir organize sanayi bölgesi şehrimizin sanayisini mevcut noktadan çok daha ileriye götürecektir. Birkaç yıla kalmaz Adana yolu ilimiz trafiğini kaldıramayacak düzeye gelecektir. Bu anlamda ATSO Başkanımızın projesi uygun zamanda doğru atılan bir adımdır. İlçelerimize yapılacak olan KOBİ düzeyindeki sanayi kentlerinde ilçelerimizin geleceğine yön verecek göçlere engel olacak ve istihdama katkı sağlayacaktır. Bu anlamda Aksaray genelinde takdirle karşılanan projelere ilimiz Gayrimenkul Emlak İnşaat Komisyoncular Derneği olarak gereken her katkıyı vereceğiz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.