Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Aksaray’da

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Aksaray’da
Aksaray Anadolu AŞ
31 Ağustos 2017 00:59

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi. Eşi Gülhan Altınok ile Aksaray’a gelen Selami Altınok’u Aksaray-Adana karayolu trafik denetleme ve yol kontrol noktasında Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez, Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Ali Karabağ eşi Reyhan Karabağ, İl Jandarma Komutanı Yarbay Fuat Anık karşıladı.

Trafik güvenliği için bayram tatili boyunca sürecek tedbirleri inceleyen Altınok, uygulama noktasında polis ekiplerinin durdurduğu araç sürücüleri ile bir süre sohbet ederek bazı sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı, yolculuk yapanlara hayırlı bayramlar diledi. Daha sonra kent merkezindeki polis merkezine geçen Altınok, burada polis memurlarıyla sohbet etti.

Altınok, burada yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanan trafik uygulama noktalarını ziyaret ettiğini söyledi. Yolculuk yapacakları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyaran Altınok, şöyle devam etti: “Ankara’dan başladığımız ve Konya ile devam ettiğimiz ziyaretler kapsamında Aksaray’a ulaştık. Hem bayramda alınan trafik tedbirleri incelemek hem de arkadaşlarımızın çalışmalarını yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirdik. Çalışma arkadaşlarımızla beraber vatandaşlarımızın kazasız belasız gitmek istedikleri yerlere sağlıklı ulaşabilmeleri noktasında elimizden gelen desteği sağlamak için burada bulunuyoruz.”dedi.

Bayram öncesinde kaza olmaması için Türkiye genelinde çok önemli tedbirler alındığını ifade eden Altınok şunları söyledi: “Şu ana kadarki kaza sayısına baktığımız zaman son 10 yıl içindeki en az dönemi yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın kural ve kaidelere uyma noktasındaki hassasiyeti, jandarma ve emniyet ekiplerimizin aldığı önlemler bunun etkili olmasındaki önemli faktör. İçişleri Bakanımız ve tüm ekiplerimiz, mesaisinin ağırlığını şu anda kaza olmaması için trafik noktasına veriyor ama her şeyden önce milletimizin bu noktada göstermiş olduğu hassasiyetin, gayretin çok önemli payı var. İnşallah bayram sonrasına kadar hiç kaza olmamasını, kimsenin canının yanmamasını istiyoruz. İnşallah kaza bela olmadan vatandaşlarımız evlerine sevdiklerinin yanına rahatlıkla ulaşırlar.”

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet ile daha sonra Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla gerçekleştirilen saldırıda yaralanan ve hastanede şehit olan polis memuru Sefa Altınsoy’un babaevini ziyaret etti. Kent merkezindeki esnafı da ziyaret eden Altınok, vatandaşların bayramını kutladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.