Dolar 32,5826
Euro 34,8020
Altın 2.413,05
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın 10 Nisan açıklaması

Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın 10 Nisan açıklaması
Aksaray Anadolu AŞ
11 Nisan 2017 00:42

Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Cumhuriyet Başsavcım, Protokolümüzün Değerli Üyeleri, Siyasi Parti Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Temsilcileri, Sevgili Aksaraylılar, Çok Değerli Şehit Yakınlarımız, Gazilerimiz, Basınımızın Güzide Mensupları ve Kıymetli Meslektaşlarım.

1845 yılında kurulan, mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz emniyet teşkilatımız, devletine, vatanına ve milletine hizmet yolunda 172 yıllık şerefli bir maziyi geride bırakmıştır.

Toplumun huzur ve düzenini korumak, can ve mal güvenliğini sağlamak, milli güvenliğimizi tehdit eden her türlü oluşumla mücadele etmek gibi çok önemli görevler üstlenen teşkilatımız, kurumsal birikimi ve üstün görev bilinci ile bundan sonra da devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir.

15 Temmuz 2016 günü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Makamı’ nı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve Yüce Türk Milleti’ni bombalamaktan çekinmeyen, ülkemizi işgal etmeye çalışan hain bir yapı ile karşı karşıya kaldık. Milletimizin iradesine, vatanımızın birliğine, ülkemizin dirliğine ve halkımızın tüm demokratik kazanımlarına kast etmek amacıyla yapılan bu hain işgal kalkışması, başta PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ, DHKP/C olmak üzere diğer tüm terör örgütleriyle mücadelede Türk Milletinin azmi, inancı, onurlu ve kararlı duruşu ile gerekli cevabı almıştır.

Milletimizin iradesine, bayrağımıza, ezanımıza kast eden bu alçak kalkışma, milletimizin kahramanca mücadelesi ile bertaraf edilmiştir. Milletimiz, tarihinin her döneminde olduğu gibi hem benliğini hem de geleceğini korumayı bilmiştir. Canı pahasına darbecilerin tanklarına, uçaklarına ve silahlarına göğsünü siper eden Önder Güzel’ler, Ömer Halisdemir’ler ve Aziz Milletimiz’ in kahraman ve cesur evlatları, ay yıldızlı bayrağın gölgesinde hainlerin üzerine koşarak devletini, milletini ve demokrasisini kurtarmıştır.

Bilinmelidir ki; Emniyet Teşkilatımız devletimize, milletimize ve medeniyetimize karşı yapılan her türlü saldırıya karşı mücadelesini kararlılıkla devam ettirecektir.

Aksaray; ülkemizin en huzurlu müstesna şehirlerinden birisidir. Burada en büyük pay, şüphesiz siz değerli Aksaray halkınındır. Huzur ve güven ortamını sizlerden aldığımız destekle sağladık ve sizlerden aldığımız destekle gece gündüz demeden fedakarca çalışarak devam ettireceğiz.

Bu vesileyle; ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, şehitlerimizin yakınlarına, gazilerimize, emeklilerimize, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan teşkilat mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.