Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Engellilerden Suriyeli Yetimlere anlamlı destek

Aksaray Gönül Dostları Rehabilitasyon Merkezi’ndeki down sendromlu çocukların “İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü” kampanyası için ördüğü 100 atkı ve bere, Suriyeli yetim çocuklara bağışlandı..

Engellilerden Suriyeli Yetimlere anlamlı destek
Aksaray Anadolu AŞ
27 Ocak 2016 17:22

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği ve Aksaray Müftülüğünün işbirliği ile yürütülen “İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü” kampanyasına destek veren Aksaray Gönül Dostları Rehabilitasyon Merkezi’ndeki down sendromlu çocuklar, atkı ve bere ördü.

Engelli çocukların ördüğü bere ve atkıları satın alan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, bunları Suriyeli yetim çocuklara bağışladı.

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen törende, çocukların ördüğü atkı ve bereler, İHH İnsanı Yardım Derneği yetkililerine teslim edildi. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’a kampanyaya verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.

Projenin öncülüğünü yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, kardeşlik zincirinin halka halka büyüyerek birçok alanda destek gördüğünü belirtti.

Gönül Dostları Rehabilitasyon Merkezi’nin, bugün “bu kardeşlik halkasında biz de varız” dediğini ifade eden Yazgı, “Özel çocuklarımızın ördüğü 100 adet bere ve atkıyı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası satın alarak bağış yaptılar. Duyarlılık gösterip desteklerini esirgemeyen Gönül Dostları Rehabilitasyon Merkezi’ne ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş Bey’e teşekkür ederim” dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise sosyal sorumluluk gerektiren bu projeye destek vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.