Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Erken finali Hazım Kulak Anadolu Lisesi kazandı

Hazım Kulak Anadolu Lisesinin organize ettiği, Aksaray Belediyesinin sponsorluğunu yaptığı “ Haydi, Konuş Bakalım” Münazara Yarışmalarının ilk ayağı sona erdi.

Erken finali Hazım Kulak Anadolu Lisesi kazandı
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2017 16:54

Hazım Kulak Anadolu Lisesinin organize ettiği, Aksaray Belediyesinin sponsorluğunu yaptığı “ Haydi, Konuş Bakalım” Münazara Yarışmalarının ilk ayağı sona erdi. Gurup elemeleri 21 Aralıkta yapılan iki münazara ile sona erdi.

İlk olarak Abdülhamid Fen Lisesi ile ACP Sosyal Bilimler Lisesi; Aksaray’ın Sanayi Şehri mi yoksa Turizm şehri mi olması gerektiği konusunda kıyasıya bir mücadele sergilediler. Adını üst tura yazdırmayı başaran okul Fen Lisesi oldu.

Son oturumda ise adeta bir erken final yaşandı. Daha önce şampiyon olmayı başaran iki okulun mücadelesi adeta nefesleri kesti. Somuncu baba ve Son Şampiyon Hazım Kulak Anadolu lisesinin bu zevkli ve çekişmeli münazarasında ise Bilginin İnsanın Özgürleştirmesi ya da Sınırlaması tartışıldı. Bilginin özgürleştirdiğini savunan Hazım Kulak Anadolu Lisesi herkesin beğenisini kazanarak bir üst turun biletini aldı.

Başkan Yazgı, her iki okulun öğrencileri ile de gurur duyduğunu ifade etti. Gurup elemelerinin ardından Şubat ayında çeyrek finallerin kuraları çekilecek. Mart ayında ise müsabakalar tekrar başlayacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.