Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Eskil Devlet Hastanesi Acil Servisi yeni binasında

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut Eskil Devlet Hastanesi acil servis yeni binası hizmete girdiğini açıkladı..

Eskil Devlet Hastanesi Acil Servisi yeni binasında
Aksaray Anadolu AŞ
12 Haziran 2017 23:33

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut Eskil Devlet Hastanesi acil servis yeni binası hizmete girdiğini açıkladı.

Durgut:” Sağlık Bakanlığımızın başarıyla yürüttüğü Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması, insan odaklı hale gelmesi ve günün ihtiyaçlarına göre modernize edilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği olarak her geçen gün hizmet alanlarımızı ve kalite standartlarımızı geliştirmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Eskil Acil Servisi yeni binası Eskil Halkına hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yeni Acil Servis 575 metrekare kapalı alana sahip olarak imar edildi. Ayaktan hasta muayene girişi ve ambulans girişi olmak üzere 2 ayrı girişi olacak şekilde düzenlendi. Eskil Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde hasta gözlem odasında 11 adet yatak ve iki yataklı ve hasta başı monitörü olan canlandırma odası bulunmaktadır..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.