Dolar 32,3355
Euro 35,1734
Altın 2.241,30
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Eskil Devlet Hastanesine acil ek binası yapılıyor

Eskil Devlet Hastanesine yapılması planlanan ek Acil Servis inşaatına başlandı..

Eskil Devlet Hastanesine acil ek binası yapılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Nisan 2016 01:13

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut, Eskil Devlet Hastanesi Ek Acil Servis inşaatının başladığını açıkladı.

Genel Sekreter Durgut; 561 m2 üzerine, hastaneye ek olarak yapılan acil servisin yıl sonuna kadar tamamlanacağını, toplam maliyetinin ise 1 milyon 200 bin olacağını söyledi.

Yüklenici firma olarak Geçgiller İnşaat Ltd. Şti. acil servis ek binasını yapacağını açıklayan Genel Sekreter Durgut şöyle devam etti.

“Eskil Devlet Hastanemizin ihtiyacı olan ek Acil Servis yürütülen ihale süreci tamamlanarak, 25 Nisan tarihi itibarı ile inşaatına başlandı. Hastanemize entegre olarak yapılacak olan Acil Servis binası, 561 m2 kapalı alana sahip olacak. 2016 yılı sonunda tamamlanarak hizmete girmesini planlıyoruz. Toplam maliyeti 1 milyon 200 bin TL olarak hesaplanmıştır. Yapımına başlanan Acil Servisimizde hasta gözlem odaları, hasta muayene odaları, canlandırma odası, enjeksiyon ve pansuman odası, laboratuvar ve kan alma odası, doktor ve personel dinlenme odası, kantin, hasta ve hasta yakınları için bekleme alanları ve engelli wc bulunacak. Tamamlandığında Eskil Devlet Hastanemiz modern bir acil servise kavuşmuş olacaktır” dedi.

Genel Sekreter Durgut emeği geçenlere teşekkür ederek, sözlerini şöyle tamamladı; ”Eskil Devlet Hastanemizin ek acil servisinin planlanmasında, ödenek ve inşaatına başlamasına kadar geçen sürede, destek ve emeklerini esirgemeyen başta  Aksaray Valimiz Şeref Ataklı olmak üzere, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ile AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak’a, Genel Sekreterliğimiz ve Eskil halkı adına teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.