Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Eskil Kaymakamı okul ziyaretlerini sürdürüyor

Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil Tosun, Tol Şehit Muhammed Erkesikbaş, Katrancı Ortaokulları’nın TEOG hazırlıkları konusunda okulları ziyaret ederek bilgi aldı..

Eskil Kaymakamı okul ziyaretlerini sürdürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2015 11:02

Kaymakam Mustafa İlhan okul ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi. Eskil Kaymakamı okullarda TEOG sınavlarına yönelik değerlendirme toplantılarının yapılması gerektiğini ve bu toplantıların kayıt altına alınarak bir veri tabanı oluşturulması gerektiğini söyledi. Oluşturulan bu veri tabanlarının gelecekte okula ataması yapılan öğretmenlere de eşsiz bir kaynak olacağını belirtti. Kaymakam İlhan, “Kasım sonunda gerçekleşecek ilk TEOG sınavları 8 haftalık müfredatı kapsamasına rağmen, Nisan ayında yapılacak TEOG sınavlarının puanları eşit. Dolayısıyla Kasım sınavını iyi değerlendiren öğrenciler önemli bir avantaj yakalamış olacaklar. Bunun öğrencilere, öğretmenlere ve velilere iyi anlatılması gerekir. Öte yandan TEOG’la ilgili okullarda yapılan hazırlıklar ve çalışmalar mutlaka kayıt altına alınmalı. Özellikle bizim ilçemiz gibi taşrada bulunan okullarda öğretmen ve idareci değişimi sık yaşandığından, gelecek yılların öğretmen ve idarecileri kendinden önce yapılan bu çalışmalardan istifade edecekler ve okullarda TEOG kurumsallaşması sağlanacaktır ” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.