Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
BİST 8.729,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Eskil Kaymakamlığı’ndan öğrencilere jest

Eskil Kaymakamlığı tarafından öğrenciler için 19 adet öğrenci bekleme durağı yapılarak hizmete girdi..

Eskil Kaymakamlığı’ndan öğrencilere jest
Aksaray Anadolu AŞ
19 Kasım 2015 12:17

TEskil Kaymakamlığı tarafından yapılan 19 öğrenci bekleme durağı, Böğet, Güneşli, Başaran, Bayramdüğün, Sağsak, Katrancı, Celil, Filikçi, Çukuryurt, Kökez, Gümüşdüğün köylerindeki ihtiyaç duyulan hatlara konuldu.

Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan Eskil’in köyler ve yaylalar açısından dağınık bir yerleşim yapısına sahip olduğunu belirterek, “Birçok köy ve mezramızda okulumuz olmasına rağmen taşınan öğrenci sayımız yüksek. Dolayısıyla bu geniş okul ağına sahip ilçemizde taşımalı eğitim kapsamında olan öğrencilerimiz servislerini beklerken özellikle kış aylarında sorun yaşamaktadırlar. Onları, servislerini bekleme esnasında yaz döneminde güneş ve kış döneminde yağışlardan korumak maksadıyla bu durakları yaptık. İkinci olarak bu duraklar ile ilçemiz veya il merkezi ile diğer köylere yolculuk yapan vatandaşlarımızın da durak ihtiyaçlarını karşılamış olduk. Çünkü, köylerimizin her bir vatandaşının kent merkezlerinde yaşayan bir insanla aynı imkanlara sahip olma hakkı olduğunu düşünüyoruz” diyerek Köylerde yaşayan vatandaşlar için özellikle öğrencilerimiz için bu tür çalışmalarımın devam edeceğini ifade etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.