Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Eskil’de “Elimi Tutar Mısın” projesi sona erdi

Eskil İlçesi Latife Hanım Anaokulu Müdürlüğü tarafından organize edilen “Elimi Tutar Mısın” projesi sone erdi..

Eskil’de “Elimi Tutar Mısın” projesi sona erdi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Haziran 2016 16:08

Proje ile Eskil Latife Hanım Anaokulu okul öncesi öğrencileri ile Eskil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel eğitim gerektiren çocuklar el ele tutuşarak 6 ay boyunca çeşitli aralıklarla etkinlikler gerçekleştirdiler. Otizm hastalığına farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen proje etkinliklerinde öğrenciler tarafından ortaklaşa yapılan resimler, maketler ve ürünler Eskil Latife Hanım Anaokulunda sergilendi.

Sergi alanı Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop, vatandaşlar ve öğrenci velileri tarafında ziyaret edildi. Kaymakam Mustafa İlhan okul öncesi öğrencileri ile özel eğitim gören çocuklar ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet bir süre sohbet etti.

Program sonunda proje anısına Latife Hanım Anaokulu Müdürü Seçil İlhan tarafından Eskil Kaymakamına öğrencilerin ortaklaşa yaptığı bir tablo hediye edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.