Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Eskil’de sigara ve bağımlılık konulu seminer gerçekleştirildi

Eskil’de sigara ve bağımlılık konulu seminer gerçekleştirildi
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mart 2018 21:04

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eskil Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Meriç Lütfi Avsever, öğrencilerin sadece akademik olarak değil, bedeni ve ruhi sağlık açısından da erişkin bireyler olmasını önemsediklerini söyledi.

Eskil’de “Sigara ve Bağımlılık” konulu bir seminer düzenlendi. İlçeye gerek sosyal, gerek kültürel, gerekse sportif manada pek çok etkinliğin kazandırılmasına öncülük eden Eskil MYO, yeni bir etkinliğe daha imza attı. Bağımlılık konusunun ve özellikle gençlerin her türlü bağımlılıktan uzak tutulmasının gelecek açısından önemli olduğunu ifade eden Okul Müdürü Avsever, “İlçemize olumlu katkılar sunmanın gayreti içerisindeyiz. Yılı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Farklı konularda, ilçe halkımızın da katılımlarına açık şekilde etkinlikler düzenliyoruz” dedi. Yapılan açılış konuşmasının ardından Eskil Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevli Doktor Yakup Şen, “Sigara ve Bağımlılık” konulu bir sunum yaptı; sigaranın tüm vücuda ciddi zararalar veren bir alışkanlık olduğunu vurguladı. Şen, kurtulma yollarına dair de önemli bilgiler aktardı. Seminer, Ebe Serpil Zeybek tarafından “Hijyen” konulu sunumun ardından tamamlandı.

Okul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Meriç Lütfi Avsever, etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan herkese teşekkür ettiklerini belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.