Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Eskil’de TEOG sınavlarına hazırlık toplantıları yapıldı

Aksaray’ın Eskil İlçesinde, İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil Yatılı Bölge, Eskil Merkez, Eskil İmam Hatip Ortaokullarını ziyaret ederek, TEOG sınavlarına hazırlık toplantıları gerçekleştirdi..

Eskil’de TEOG sınavlarına hazırlık toplantıları yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Kasım 2015 11:33

Okul ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve öğretmenler ile toplantı gerçekleştiren Eskil Kaymakamı öğrencilerle de yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti. Eskil Kaymakamı ziyaret ettiği okullarda yaptığı toplantılarda yaklaşan TEOG sınavları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakam İlhan yaptığı değerlendirmelerde, eğitim-öğretimde başarı artırma yöntemlerinin, TEOG kurslarının başarıya etkisinin iyi analiz edilmesi gerektiğini söyledi. Öğrencilerin kapasitelerinin ne kadarını kullandıklarını iyi tespit etmek gerektiğini ve bu tespitler neticesinde sınıf bazlı değil her öğrenciye dönük çalışma yapılmasının daha doğru olacağını belirten Eskil Kaymakamı, “Kasım sonunda gerçekleşecek ilk TEOG sınavlarında öğrencilerimizin 2 aylık müfredattan sorumlu tutulması öğrencilerimiz açısından bir avantajdır, çünkü Nisan ayındaki geniş müfredattan yapılacak sınavla eşdeğer puana sahiptir. Bunun öğrencilere ve velilere iyi anlatılması gerekir. Öte yandan TEOG’la ilgili okullarda yapılan hazırlıklar ve çalışmalar mutlaka kayıt altına alınmalı. Özellikle bizim ilçemiz gibi taşrada bulunan okullarda öğretmen ve idareci değişimi sık yaşandığından, gelecek yılların öğretmen ve idarecileri kendinden önce yapılan bu çalışmalardan istifade edecekler ve okullarda TEOG kurumsallaşması sağlanacaktır ” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.