Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Evren Dinçer: Şehrimizi ileri taşımanın sözünü veriyoruz

Evren Dinçer: Şehrimizi ileri taşımanın sözünü veriyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
5 Şubat 2019 17:15

Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, “Cumhurbaşkanımız 11 farklı alanda yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı.

‘Memleket İşi Gönül İşi’ diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda şehrimizin geleceğine dokunacağız.” dedi.

Memleket işi gönül işi diyerek tevazu, samimiyet ve gayretle yola devam edeceklerini dile getiren Başkan adayı Dinçer, “İnşallah AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde Gönül Belediyeciliği anlayışıyla belediyecilikte tevazu ve tecrübenin temsilcisi olacaktır. ‘Memleket İşi Gönül İşi’ diyerek yolumuza devam ediyoruz. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın.” dedi.

AK Parti belediyeciliği ile hizmet kalitesini üst aşamaya çıkaracaklarını belirten Dinçer, “Cumhurbaşkanımız 11 farklı başlıkta yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı. Hepsi şehirlerimiz için çok önemli. Gönül belediyeciliğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. Şehrimizi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda ilimizin geleceğine dokunacağız. Şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim, tasarruf, şeffaflık ve değer üreten şehirler gibi 11 maddelik seçim manifestomuz milletimize, memleketimize, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.