Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Finansal Okuryazarlık eğitimi ATSO’da gerçekleştirildi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı İş Birliği ile düzenlenen Finansal Okuryazarlık Eğitimi ATSO konferans salonunda gerçekleştirildi..

Finansal Okuryazarlık eğitimi ATSO’da gerçekleştirildi
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ekim 2016 18:57

Aksaray’ın Eğitim dalında en fazla orana sahip olan Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği ile eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. Ücretsiz olarak düzenlemiş olduğumuz eğitimlerde ilimiz vatandaşlarına mümkün olduğunca gerekli konularda bilgiler verilmesini sağlayarak iş hayatlarında katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Düzenlenen bu eğitimlerde bilinçli harcama becerisi, kaynaklarını etkin ve doğru kullanımı ve tasarruf edebilmeyi alışkanlık haline getirme gibi konularda bilinç kazandırmak amaçlanıyor. Finansal Okuryazarlık Eğitimimiz de bu yönde düzenlenerek amacına ulaştığını düşünüyoruz.

KOÇAŞ “ MEDYA OKURYAZARLIK EĞİTİMİ BUGÜN ATSO’DA ”

Son dönemlerin en önemli meslek ve sektörlerinden birisi haline gelen Medya Okuryazarlığı dalında bugün Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında eğitim verileceğini ve bu eğitiminde ücretsiz olduğunu açıklayan Koçaş, tüm vatandaşlarımızı eğitime davet etti. ATSO Başkanı açıklamasında; “ Paket eğitimler kapsamında 21 Ekim 2016 Saat 13.30’da son dönemlerin en büyük konularından birisi olan Medya alanında eğitim vereceğiz. Aksaraylı vatandaşlarımızı, üyelerimizi ve eğitime katılmak isteyen tüm girişimcilerimizi ve öğrencilerimizi ATSO Konferans salonunda düzenleyeceğimiz eğitimimize bekliyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.