Dolar 32,5107
Euro 34,7339
Altın 2.488,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Fuar ve zirve sektörleri buluşturdu

Uluslararası AR-GE İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı, İstanbul Pullman Hotel Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi..

Fuar ve zirve sektörleri buluşturdu
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2017 23:59

Uluslararası AR-GE İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı, İstanbul Pullman Hotel Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.

Kalkınma Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TUBİTAK ve YÖK tarafından düzenlenen etkinliğe Aksaray Üniversitesi’ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, ASÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Emin Kara ve ASÜ Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Doğan Demiral katıldı. Etkinliğin, kamu, üniversite ve özel sektör başta olmak üzere; ülkenin kalkınma doğrultusunda bilimsel ve ticari işbirliği zemininin oluşturulması, yapılan hizmet ve faaliyetler konusunda ulusal ve uluslararası farkındalığın artırılması amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Zirve ve Fuar kapsamında, Sağlık Endüstrilerinde Yapısal Dönüşümde Ar-Ge ve Yeniliğin Rolü, Savunma ve Güvenlik Teknolojileri, Uzay ve Havacılık, İmalat Sanayinde Dönüşümde Ar-Ge ve Yeniliğin Rolü, Bilgi İletişim Teknolojileri, Enerjide Yeni Nesil Alternatif Yaklaşımlar, Tarım ve Gıda Alanında Ar-Ge gibi konulara dair sunumlar yapıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.