Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Gençlere yönelik projelerimizle her zaman yanlarındayız

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet ve beraberindeki heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti..

Gençlere yönelik projelerimizle her zaman yanlarındayız
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ocak 2017 21:52

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet ve beraberindeki heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti..

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Genel Başkanı İsmail Emanet, başkan yardımcısı Rabia Kazak, Aksaray Şube Başkanı Hacı Tok ve beraberinde ki heyet ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Gençlik Vakfı’nın Türkiye’de ve Aksaray’da yaptığı faaliyetler hakkında Başkan Yazgı’ya bilgi aktardı.

TÜGVA heyeti ile bir süre görüşen Başkan Haluk Şahin Yazgı, Türkiye Gençlik Vakfı yöneticilerine Aksaray’da gençlere yönelik yapılan ve yapılması hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ve faaliyetlerini desteklediklerini kaydetti.

Başkan Yazgı, ziyaretlerinden dolayı Türkiye Gençlik Vakfı’nın Genel Başkanı İsmail Emanet’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.