Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Gençlik Platformlarından Muhammed Aktaş’a tam destek

Gençlik Platformlarından Muhammed Aktaş’a tam destek
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2018 19:27

AK Parti’nin genç ve dinamik Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş,  iftar sofrasında genç sivil toplum örgütü temsilcileri ve üyeleriyle buluştu.

Muhammed Aktaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeleri, TÜGVA, ASKON GENÇ ÖNDER, MEMUR SEN, MÜSİAD, GENÇ İHH, GENÇLİK DERNEĞİ, VERENEL DERNEĞİ. ÜNİVERSİTE GENÇLİK, İLİM YAYMA CEMİYETİ, BİRLİK VAKFI, ENSAR VAKFI, ENDERUN VAKFI, SEMERKAND Vakfı Gençlik Komisyonu, geçmiş dönem AK Parti Gençlik Kolları Başkanları, geçmiş dönem merkez ilçe başkanları, diğer STK temsilcileri ve yüzlerce üye katıldı. Gençlik tarafından sevgi ve samimiyetle karşılanan Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş gençler tarafından adeta kucaklandı. 100’e yakın gençlik platformu ve derneği birlik ve beraberlik içerisinde Muhammed Aktaş’a tam destek verdi.

AK Parti’nin geçmiş dönem gençlik kolları başkanlığını yapmış gençler, il gençlik kolları başkanları ve çok sayıda ilçe gençlik kolları başkanlarının da katıldığı programda açıklama yapan gençlik platformu ve dernek temsilcileri, Muhammet Aktaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genç tercihi ile tüm gençleri temsili noktasında isabetli bir tercih olduğunu söylediler. Yapılan bu tercihle, Allah’ın izniyle Aksaray’da 4-0 olacağını belirten gençler, “Bize uyku haram olsun. Bize durmak haram olsun. Dün olduğu gibi bugünde ümmetin umudu haline gelen dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için gece gündüz demeden çalışacağız. Var gücümüzle çalışacağız çabalayacağız ki biz gençlerden aldığı destekle Aksaray’da bu seçimi 4-0 tamamlayacağız. Ne olursa olsun, kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, nasıl düşünürse düşünsün. Ülkemizin, Aksaray’ımızın, İslam dünyasının Müslümanların Recep Tayyip Erdoğan’dan başka destekçisi, sahip çıkan yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinin güçlü olması içinde Muhammed Aktaş ve onun gibi vekillere ihtiyacımız var. Biz gençler olarak ne olursa olsun AK Parti’nin, Cumhurbaşkanımızın ve milletvekillerinin sonuna kadar arkasındayız, yanındayız. 25 Haziran sabahına 4-0 olarak uyanacağız ve hem ülkemiz, hem de Aksaray’ımız gelişerek büyümeye devam edecek” dediler.

AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, bugüne kadar gençlere en çok değeri AK Parti’nin verdiğini belirterek, “Önümüzde gerçekten çok ama çok önemli bir seçim var. Ancak aynı zamanda Türkiye’ye çirkin oyun kuranlar, Türkiye’nin geleceğiyle oynamak isteyenlerde var. Şer odakları, güzel ülkemizi, güzel vatanımızı hedef alıyor. İnşallah bu şer odaklarının 24 Haziran akşamı bütün oyunları bozulacak. Önce siz gençler, sonra da aziz milletimiz onlara en güzel cevabı sandıkta verecek. 25 Haziran sabahı da çok farklı bir sabah olacak. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreçte gençlere büyük önem veriyoruz. Gençlerimiz çok önemli. Allah’ın izniyle yeni dönemde ülkemizi ve Aksaray’ı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Siz değerli gençlerimiz, sonra da aziz milletimize, memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.