Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

‘Genel Başkanımızın arkasındayız’

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak, AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay’ı eleştirdi..

‘Genel Başkanımızın arkasındayız’
Aksaray Anadolu AŞ
7 Nisan 2016 17:19

CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak yazılı yayınladığı basın bildirisinde şu ifadeleri kullandı:

“AKP İl Başkanı Sayın Abdulkadir Karatay’ın basın açıklaması sapıkları korumaya yönelik mağduriyet edebiyatıdır.

Sayın Genel Başkanımın sözleri hiçbir şekilde cinselliği çağrıştıracak belden aşağı bir söz değildir. AKP’li Bakanın bir rüşvetçi ve dolandırıcı olan ve halen ABD’de tutuklu bulunan şahıs için söylediği (Senin Önüne Yatarım) sözü nasıl ki yani sana karşı yapılacak her şeyi ben önlerim anlamında söylenmiş ise Genel Başkanımızın özellikle aileden sorumlu bir bakanın 45 çocuğa yapılan cinsel tecavüz için (Bir Defadan Bir şey Olmaz) sözüne karşı sen bu vakfın ve bu olayın önüne geçmek istiyorsun, o vakfı ve o tecavüzcüyü korumak istiyorsun anlamında söylenmiştir.

Ana muhalefet lideri olan Sayın Genel Başkanımızın yaptığı açıklamayı; bir bakanın yaptığı yasal olmayan, milli ve manevi değerlerimize uygun olmayan, bir tecavüzcüyü korumaya yönelik sözleri için söylenmiş bu sözleri çarpıtarak, kadına söylenen söz ve belden aşağı söylenen bir söz olarak lanse edip karalamaya çalışmak; ahlaka, milli değerlere, manevi değerlere, dine ve imana sığmaz. Bunların vebali Sayın Kılıçdaroğlu’na değil etkili ve yetkili olan hükümete aittir. Cinsel tacizciler, cinsel sapıklar üzerinden mağduriyet edebiyatı yapanlar halkımızı kandıramaz. Hırsızlığın, fuhuşun, cinsel istismarın, cinsel tacizin, kadına şiddetin rekor düzeye ulaştığı ülkemizde bu olayların sorumluları herhalde görevde bulunanlardır. Sayın Karatay’ın Genel Başkanımız hakkındaki çirkin sözlerini kendisine iade ediyorum.

Ana muhalefet lideri olan Sayın Genel Başkanımıza yaptığınız çirkin suçlamayı şiddetle kınıyorum. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.