Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Girişimciliğin Okulu Aksaray Ticaret Borsası’nda

Aksaray Ticaret Borsası, KOSGEB iş birliği ile Girişimcilik ruhunu geliştirmek ve girişimciliği özendirmek amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi..

Girişimciliğin Okulu Aksaray Ticaret Borsası’nda
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ocak 2016 22:46

Genelde 44. uygulamalı girişimcilik eğitiminde ise 10. eğitimini veren Aksaray Ticaret Borsası aynı bir okul gibi eğitime katkı yapmaya devam ediyor.

Defterdar Yardımcısı Mehmet Moğol, Vergi Dairesi Müdürü Halil İnce , Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, KOSGEB Aksaray Hizmet Merkezi Müdürü Hakan Koçak yapılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde Kursiyerleri ziyaret ederek, eğitim bittikten sonra yapılacak işlemler hakkında bilgiler vererek kursiyerlerden gelen soruları cevapladılar.

Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Selin Geçgel’in Eğitmenliğini Yaptığı Uygulamalı Girişimcilik Kursu 70 Saat Sürecek.

Ziyarette Bir Açıklama Yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Girişimciliğin ve Başarmanın Yolu Hayal Kurmak, hedef seçmek ve çok çalışmaktan geçer diyerek ” Eski zamanlarda maliye, vergi dairesi dendiğinde akla korku imparatorluğu geliyordu. Sayın defterdarımızın da bahsettiği gibi son yıllarda gördüğümüz maliye teşkilatı bu korku imparatorluğundan arınmış, çözüm odaklı ve mükelleflerine yol gösterici duruma gelmiştir. Bundan dolayı da defterdarımızı ve kurumunu kutluyorum. Biz Aksaray Ticaret Borsası olarak Aksaray da yaşayan ve Aksaray da sorumluk sahibi olan kurumlar olarak kendimizi de sorumlu sahibi hissettik ve bu gün itibari ile 10. eğitimimizi gerçekleştiriyoruz. Burada en önemli pay KOSGEB Müdürümüzün özverili çalışmaları sonucunda eğitim alan hocamız olsun, kurumumuz olsun bu faaliyetin içerisinde yer aldık ve bundan sonra da Aksaray adına yapılacak her projede yer alacağız. Sertifikalarınızı aldığınızdan sonrada biz takipçisi olacağız. Şehrimize katma değer üretecek projeler yapacağınıza eminim. Yaptığınız projelere bizde katkı sağlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle aldığınız eğitimin hayırlı ve başarılı olmasını diliyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

KOSGEB Aksaray Hizmet Merkezi Müdürü Hakan Koçak ise “Buradan başarılı iş fikirlerinin çıkacağına inanıyorum. Siz ilk gurubumuzsunuz. Sizden sonra üç gurubumuz daha olacak. buradan da ben Aksaray Ticaret Borsası Başkanımız Hamit Özkök’e Teşekkür etmek istiyorum. Sırtımızda büyük bir yük vardı kendisinin gayretli ve özverisi ile sırtımızdaki bu yükü de kaldırdı. Açacağınız iş yerleri yenilikçi, marka olabilecek, uzun yıllar sürecek iş yerleri olursa bizler de mutlu oluruz. ben hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Defterdar Yardımcısı Mehmet Moğol da Kursiyerlerin sertifikalarını aldıktan sonra yapacakları işlemler hakkında bilgiler aktararak vergi dairesinin düşünüldüğü gibi olmadığını yapısının değiştiğini ifade etti. Moğol’ Sizler işe başladıktan sonra veya başlamadan önce her konuda biz size yardımcı olmaya çalışacağız.Mükellef kaydınız yapılacağı zaman kaydınız yapıldıktan sonra karşılaşacağız sorun ve sıkıntıların çözümünde de biz her zaman sizin yanınızda olacağız. bizim kapımız sizlere sonuna kadar açıktır.” dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Halil İnce de “Sizler bizim birer mükellef adayımızsınız. Her türlü sorularınızda aklınıza takılan herhangi bir konuda hiç çekinmeden bizleri ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Sizlere de önerim iş yeri açmadan önce konunun uzmanlarından gerekli bilgileri alarak hareket etmenizdir. Her başarı öyküsü de böyle bir eğitimden sonra ortaya çıkar, Ben inanıyorum ki sizlerde başarılı olacaksınız. Alacağınız Sertifikaların gereğini yapacağınıza inanıyor hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

yapılan bilgilendirme ve konuşmaların ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan Kursiyerler KOSGEB Aksaray Hizmet Merkezi Müdürü Hakan Koçak’ a, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ e ve Defterdar Yardımcısı Mehmet Moğol’ a Plaket takdim ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.